Ravioli cu gălbenuș de ou (uova Da Raviolo) cu sos de slănină-salvie
Rețeta Ravioli de gălbenuș de ou (uova Da Raviolo) cu sos de slănină-salvie ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 6 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 191 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta cu lapte integral, panglici cu frunze de salvie, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Raviolo cu gălbenuș de ou în sos de unt brun de salvie parfumat cu trufe, Raviolo Cu Unt De Trufe Cu Gălbenuș De Ou, și Raviolo cu coaste scurte de vită și gălbenuș de ou.
Instrucțiuni
Așezați ricotta și parmezanul într-un castron mediu, condimentați ușor cu sare și piper și amestecați pentru a combina.
Se transferă într-o pungă de plastic resigilabilă și se dă la frigider.
Așezați slănina într-o tigaie medie la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și crocante, aproximativ 10 până la 15 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și puneți-o deoparte.
Scurgeți și aruncați aproape toată grăsimea de slănină din tigaie, lăsând doar un strat subțire și orice bucăți rumenite pe fundul tigaiei. Rezervați tigaia.Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.Între timp, setați o mașină de paste cu manivelă manuală pe cea mai largă setare și făinați ușor suprafața de lucru. Împărțiți aluatul de paste pregătit în 2 bucăți egale. Acoperiți 1 bucată cu folie de plastic și puneți-o deoparte. Folosind mâinile, apăsați cealaltă jumătate într-un disc rotund de aproximativ 1/4 inch grosime. Treceți aluatul prin rolele netede ale mașinii. (Dacă aluatul este puțin lipicios, pudrați-l ușor cu făină.) Continuați să treceți aluatul prin mașina de paste, ajustându-vă la următoarea setare mai îngustă cu fiecare trecere, până când este foarte subțire, cu grosimea de aproximativ 1/16 inch sau formați numărul 8 pe majoritatea mașinilor. Tăiați capetele rotunjite și aruncați-le (ar trebui să mai aveți cel puțin 36 de centimetri de aluat de paste). Îndoiți foaia de paste de câteva ori, asigurându-vă că faceți cu generozitate făină sau așezați folie de plastic între straturi; pune deoparte. Repetați procesul cu aluatul rămas. Făinați ușor o foaie de copt și lăsați-o deoparte.
Așezați ambele foi de paste plate pe o suprafață uscată, bine făinată și tăiați 6 bucăți (lățime de 6 inci) din fiecare foaie (astfel încât să ajungeți cu pătrate de 6 pe 6 inci). Aruncați capetele.
Scoateți umplutura din frigider și tăiați o gaură de 1/2 inch dintr-unul din colțurile inferioare ale pungii. Pe 6 dintre bucățile de paste, introduceți un inel de umplutură care măsoară aproximativ 1 1/2 inci în diametru (lăsați centrul gol). Pipetați un al doilea inel deasupra primului, formând un cuib pentru gălbenușul de ou (asigurați-vă că ați consumat toată umplutura). Pregătiți un tăietor rotund de 4-1 / 2 sau 5 inci. Crăpați 1 ou, separați albușul de gălbenuș și așezați albușul într-un castron mediu. Folosind coaja de ou sau degetele, așezați ușor gălbenușul în interiorul unuia dintre inelele conducte, având grijă să nu rupeți gălbenușul. Repetați cu restul de 5 ouă și inele conducte. Rezervați albușurile pentru o altă utilizare.Folosind o perie de patiserie, periați amestecul de ou-apă pe marginile expuse ale pastelor cu inelele de gălbenuș-brânză. Acoperiți ușor cu restul de 6 pătrate de paste începând de la o parte a fiecărui pătrat și drapând pastele peste umplutură și ou, având grijă să nu rupeți gălbenușul. Împingeți buzunarele de aer în timp ce mergeți și apăsați strâns în jurul umpluturii și gălbenușului de ou pentru a sigila. Centrați tăietorul în jurul umpluturii și gălbenușului de ou pe fiecare raviolo și tăiați pastele suplimentare. Folosind o spatulă plată, transferați cu grijă ravioli pe foaia de copt făinată. Aruncați garniturile. Întoarceți tigaia rezervată la foc mediu.
Adăugați untul și gătiți până când solidele din lapte alb s-au rumenit, aproximativ 5 minute.
Adăugați salvia și bucățile de slănină rezervate, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina.
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte în timp ce gătiți ravioli.Adăugați ușor 3 ravioli în apa clocotită și gătiți până când plutesc și umplutura de brânză este încălzită, aproximativ 2 1/2 până la 3 minute. (Nu gătiți prea mult.)
Îndepărtați cu o lingură cu fante, ștergând excesul de apă sub lingură cu un prosop de hârtie.
Așezați 1 raviolo pe fiecare dintre cele 3 farfurii. Aruncați ușor restul de 3 ravioli în apă. În timp ce gătesc, lingurați jumătate din sosul de salvie-slănină peste cele 3 ravioli placate. Repetați cu cele 3 ravioli rămase și jumătatea rămasă din sos.