Ravioli Cu Două Sosuri Se Coace
Coacerea Ravioli cu două sosuri ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,79 USD pe porție. O porție conține 555 calorii, 26g de proteine, și 28G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați sosul marinara, ravioli umpluți cu brânză, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Ravioli Cu Două Sosuri Se Coace, Ravioli Coace, și Coacere Rapidă De Ravioli.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350. Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 11x7x1 1/2 inci, cu spray de gătit. Gatiti ravioli conform indicatiilor de pe ambalaj; scurgere.
Îndoiți sosul Alfredo în ravioli. Lingura în vasul de copt.
Răspândiți marinarasauce peste ravioli.
Coaceți descoperit aproximativ 20 de minute sau până când se încălzește bine și brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.