Ravioli Cu Două Sosuri Se Coace

Ravioli Cu Două Sosuri Se Coace
Rețeta cu două sosuri ravioli se coace ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 35 minute. Pentru $1.79 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 555 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sosul de paste alfredo, sosul marinara, amestecul de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ravioli Coace, Spanac Ravioli Coace, și Cheesy Ravioli Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 11x7x1 1/2 inci, cu spray de gătit. Gatiti ravioli conform indicatiilor de pe ambalaj; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Îndoiți sosul Alfredo în ravioli. Lingura în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Răspândiți marinarasauce peste ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
6
Coaceți descoperit aproximativ 20 de minute sau până când se încălzește bine și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se presara cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista