Ravioli cu cârnați și Ricotta cu sos Pesto

Ravioli cu cârnați și Ricotta cu sos Pesto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați și Ravioli de Ricotta cu sos Pesto. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 840 calorii, 33g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de ceapă, brânză ricotta, legături de cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 64%. Încercați Ravioli Ricotta-Taleggio cu sos de ciuperci sălbatice, Ravioli De Busuioc Ricotta Și Sos De Cremă De Roșii, și Ravioli cu sos Pesto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa și 3 căței de usturoi într-un robot de bucătărie. Procesați în timp ce stropiți în 1/4 cană de măsline de măsline, până la omogenizare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați cârnații. Gatiti si amestecati pana cand carnatul este crud, rumenit uniform si nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime. Se amestecă amestecul de ceapă, se reduce focul la mediu și se gătește, amestecând ocazional, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se ia de pe foc.
5
Se toarnă amestecul în robotul de bucătărie împreună cu brânza ricotta. Procesați până la omogenizare, curgând mai mult ulei de măsline, după cum este necesar. Se amestecă boia și cayenne și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Puneți aproximativ 1 lingură plină cu amestecul de cârnați pe centrul unui înveliș wonton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
7
Ungeți marginile învelișului cu oul, apoi pliați învelișul într-un triunghi, sigilând bine marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Așezați ravioli pe o foaie de copt pulverizată cu spray de gătit. Repetați până când toate ambalajele wonton au fost umplute. Acoperiți și refrigerați ravioli până când sunt gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Între timp, așezați busuiocul și nucile de pin într-un robot de bucătărie curat. Pulsați de 4 sau 5 ori, apoi adăugați 2 căței de usturoi. Pulsați încă 2 sau 3 ori, apoi procesați până se omogenizează, adăugând încet 5 linguri de ulei de măsline. Se amestecă oțetul balsamic și se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Odată ce apa fierbe, amestecați ravioli. Gatiti neacoperit, amestecand ocazional, pana cand ravioli plutesc pana sus si umplutura este fierbinte, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
12
Așezați ravioli într-un castron mare și aruncați cu 4 până la 5 linguri de pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista