Ravioli cu cârnați și Ricotta cu sos Pesto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați și Ravioli de Ricotta cu sos Pesto. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 840 calorii, 33g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de ceapă, brânză ricotta, legături de cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 64%. Încercați Ravioli Ricotta-Taleggio cu sos de ciuperci sălbatice, Ravioli De Busuioc Ricotta Și Sos De Cremă De Roșii, și Ravioli cu sos Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceapa și 3 căței de usturoi într-un robot de bucătărie. Procesați în timp ce stropiți în 1/4 cană de măsline de măsline, până la omogenizare. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați cârnații. Gatiti si amestecati pana cand carnatul este crud, rumenit uniform si nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime. Se amestecă amestecul de ceapă, se reduce focul la mediu și se gătește, amestecând ocazional, timp de 5 minute.
Se toarnă amestecul în robotul de bucătărie împreună cu brânza ricotta. Procesați până la omogenizare, curgând mai mult ulei de măsline, după cum este necesar. Se amestecă boia și cayenne și se condimentează cu sare și piper după gust.
Puneți aproximativ 1 lingură plină cu amestecul de cârnați pe centrul unui înveliș wonton.
Ungeți marginile învelișului cu oul, apoi pliați învelișul într-un triunghi, sigilând bine marginile.
Așezați ravioli pe o foaie de copt pulverizată cu spray de gătit. Repetați până când toate ambalajele wonton au fost umplute. Acoperiți și refrigerați ravioli până când sunt gata de gătit.
Între timp, așezați busuiocul și nucile de pin într-un robot de bucătărie curat. Pulsați de 4 sau 5 ori, apoi adăugați 2 căței de usturoi. Pulsați încă 2 sau 3 ori, apoi procesați până se omogenizează, adăugând încet 5 linguri de ulei de măsline. Se amestecă oțetul balsamic și se condimentează după gust cu sare și piper.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Odată ce apa fierbe, amestecați ravioli. Gatiti neacoperit, amestecand ocazional, pana cand ravioli plutesc pana sus si umplutura este fierbinte, 3 pana la 4 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Așezați ravioli într-un castron mare și aruncați cu 4 până la 5 linguri de pesto.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.