Ravioli cu Crab dulce și Pesto de plante verzi

Ravioli cu Crab dulce și Pesto de plante verzi
Ravioli cu Crab dulce și Pesto de plante verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $ 8.74 pe portie. O porție conține 1333 calorii, 64G de proteine, și 91G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați hamsie, dungeness crabmeat, cuișoare de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 19 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Ravioli cu patru brânzeturi cu Pesto de plante, Ravioli Pesto De Mazăre Verde, și Fidea rece cu Pesto verde și sos dulce de susan de soia picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul de paste conform instrucțiunilor din rețeta principală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
1
Combinați toate ingredientele într-un bol de amestecare, amestecând pentru a încorpora.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1
Puneți ierburile într-un robot de bucătărie cu ceapa verde, coaja de lămâie, sare și piper; puls pentru a-l toca puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline și curățați-l până la un verde neted și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Înveliți o tigaie largă cu câteva linguri de ulei de măsline și puneți-o la foc mediu. Când uleiul devine neclar, adăugați hamsiile și amestecați-le cu o lingură de lemn, astfel încât să se topească în ulei. Aruncați usturoiul și amestecați-l până când începe să devină auriu, nu maro. Turnați cu grijă sosul de plante în uleiul de hamsie, amestecând pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se amestecă smântâna grea și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
5
Pentru a face aluatul de paste: într-un mixer electric echipat cu un cârlig de aluat*, combinați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
6
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând, și continuați să amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Stropiți în 1 linguri de ulei de măsline și continuați să încorporați toată făina până când formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
8
Presărați puțină făină pe suprafața de lucru, frământați și pliați aluatul până când este elastic și neted, acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
9
Ungeți suprafața cu uleiul de măsline rămas și înfășurați aluatul în folie de plastic; lăsați să se odihnească aproximativ 30 de minute pentru a permite glutenului să se relaxeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Combinați făina și sarea pe o suprafață de lucru plană; formați-vă într-o movilă și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Adăugați ouăle și 1 lingură de ulei de măsline în fântână și bateți ușor cu o furculiță. Trageți treptat făina din peretele interior al puțului într-o mișcare circulară. Utilizați 1 mână pentru amestecare și cealaltă pentru a proteja peretele exterior. Continuați să încorporați toată făina până când formează o bilă. Continuați conform indicațiilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Tăiați bila de aluat în 1/2, acoperiți și rezervați piesa pe care nu o utilizați imediat pentru a preveni uscarea acesteia. Praf blatul și aluatul cu puțină făină. Apăsați aluatul într-un dreptunghi și rotiți-l printr-o mașină de paste, de 2 sau 3 ori, la cea mai largă setare. Trageți și întindeți foaia de aluat cu palma mâinii pe măsură ce iese din role. Reduceți setarea și rotiți din nou aluatul, de 2 sau 3 ori. Continuați să strângeți până când mașina se află la cea mai îngustă setare; aluatul trebuie să fie subțire pe hârtie, cu o grosime de aproximativ 1/8 inci (ar trebui să vă puteți vedea mâna prin el.). Praf foile de aluat cu făină după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
4
Bateți 1 ou cu 1 lingură de apă pentru a face o spălare a ouălor. Îndepărtați blatul și foaia de aluat cu făină, întindeți foaia lungă de paste și periați suprafața superioară cu spălarea ouălor, care acționează ca un adeziv. Aruncați linguri de umplutură preferată pe 1/2 din foaia de paste, la aproximativ 2 inci distanță. Îndoiți celelalte 1/2 peste umplutură ca o pătură. Cu o ceașcă de espresso sau cu degetele, apăsați ușor buzunarele de aer în jurul fiecărei movile de umplutură. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia fiecare pernă în pătrate și a sertiza cele 4 margini cu conservele unei furculițe pentru a face o etanșare strânsă. Praf ravioli și o tigaie de foi cu făină de porumb pentru a preveni lipirea pastelor și așezați-le să se usuce ușor în timp ce asamblați restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
RavioliRavioli
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Gătiti ravioli în multă apă sărată clocotită timp de 4 minute; vor pluti până la vârf când sunt gata, așa că aveți grijă să nu supraaglomerați oala. Ridicați ravioli din apă cu o strecurătoare mare sau o lingură pliată. Scăldați ravioli în sosul preferat pentru a acoperi ușor și a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În1 h, 19 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista