Ravioli consistente de vita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Hearty Beef Ravioli. Acest fel principal are 242 de calorii, 17 g de proteine și 9 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,63 USD per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână brânză cheddar, roșii conservate, carne de vită foarte slabă și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 45%. Rețete similare sunt Ragu de Vită cu Ravioli, Ravioli de Vită Bacon și Ravioli de Vită Bacon.
Instrucțiuni
Gătiți ravioli conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți carnea de vită și ardeiul la foc mediu 4-6 minute sau până când carnea nu mai este roz și ardeiul este fraged, despărțind carnea de vită în firimituri. Se amestecă roșiile, sosul de roșii și condimentele pentru taco. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, 5-7 minute sau până se îngroașă ușor.
Se serveste cu sos; se presară cu brânză și măsline.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Ravioli de vită pot fi combinați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Raventos i Blanc de la Finca Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
![Raventos i Blanc de la Finca Brut]()
Raventos i Blanc de la Finca Brut
Vinul spumant De la Finca este produs cu struguri din cele mai vechi vițe de vie din Raventos i Blanc, plantați folosind sistemul de gobele în 1964 în Vinya dels Fòssils. Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, podgoria Vinya dels Fòssils are soluri marine cu un înalt. conținut de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.