Ravioli Coapte Crocante

Ravioli Coapte Crocante
Reteta Ravioli crocante coapte ar putea satisface pofta mediteraneana in aproximativ 27 minute. Această rețetă face 15 porții cu 157 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, ouă, pesmet condimentat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ravioli Coapte Crocante, Ravioli Coapte Crocante, și Ravioli Coapte Crocante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°. ceață o foaie de copt mare, cu margini, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați firimiturile de pâine într-un bol puțin adânc. Bateți ouăle într-un bol separat de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe. Gatiti ravioli pana se inmoaie, dar nu complet fraged, 3 pana la 5 minute, in functie de dimensiune si grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se scurge bine și se lasă să se răcească ușor într-un colizor.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Lucrând cu 4 sau 5 ravioli la un moment dat, înveliți cu ou și apoi cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
RavioliRavioli
OuăOuă
6
Așezați ravioli acoperiți pe foaia de copt pregătită. Ceața se acoperă ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți până se rumenesc și se rumenesc, întorcându-se o dată la jumătate, 10 până la 12 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se lasă să se răcească ușor și se servește cu sos marinara pentru scufundare, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Revista