Ravioli Caprese
Ravioli Caprese ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 330 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, parmezan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 46 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ravioli Alla Caprese, 100% Ravioli Caprese Cu Cereale Integrale, și Insalata Caprese all ' americana (salată Caprese în stil American) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare combinați făina și apa. Folosind o lingură de lemn, amestecați pentru a combina într-o minge mare. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 10 minute.
Combinați toate ingredientele într-un bol mediu și amestecați pentru a combina.
Pentru a forma ravioli, tăiați aluatul în 4 bucăți de dimensiuni uniforme. Aluatul trebuie să fie ușor lipicios.
Adăugați făină suplimentară după cum este necesar pentru rulare, dar folosiți doar puțin cât este necesar. Formați fiecare piesă într-un dreptunghi de 2 x 6 inci. Recuperați aluatul cu folia de plastic.
Îndepărtați ușor suprafața de lucru și un știft. Lucrând cu 1 bucată de aluat la un moment dat, rotiți aluatul într-un dreptunghi de 4 x 19 inci.
Așezați 9 lingurițe rotunjite de umplutură la aproximativ 1 inch distanță în centrul aluatului. Îndoiți aluatul peste umplutură. Apăsați în jos în jurul marginilor fiecăruia dintre ravioli cu vârful degetelor.
Tăiați ravioli în pătrate mici și apăsați din nou în jurul marginilor cu vârful degetelor pentru a sigila.
Așezați raviolele finite pe o tavă de copt și continuați să formați raviolele rămase.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați jumătate din ravioli și gătiți până când ravioli plutesc amestecând ocazional, aproximativ 3 până la 4 minute.
Scurgeți într-un castron mare și gătiți ravioli rămași.
Se toarnă uleiul de măsline peste ravioli gătite.
Adăugați busuiocul, coaja de lămâie, sarea și piperul. Aruncați ușor pentru a acoperi și servi imediat.