Ravioli Alla Caprese
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene în cutia de rețete, Ravioli Alla Caprese ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 2,31 USD per porție. O porție conține 1245 de calorii, 48 g de proteine și 48 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, frunze de maghiran, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 80%, care este solid. Încercați Ravioli Alla Vodka, Fusilli alla Caprese și Spaghetti alla Caprese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți apă la fiert. Faceți o grămadă de făină și faceți o fântână în centru.
Se toarnă apă clocotită în fântână. Folosind o furculiță, amestecați treptat făina și apa, procedând la frământarea timp de aproximativ 5 minute.
Lăsați aluatul să se odihnească în timp ce pregătiți umplutura.
Într-un bol de amestecare de mărime medie, combinați ricotta, parmezanul, ouăle și maghiranul.
Cu ajutorul unui sucitor, întindeți aluatul de paste până este foarte subțire.
Tăiați în jumătate, rezultând 2 bucăți mari de aluat de paste. Puneți 1 bucată de paste rulate pe o parte.
Așezați umplutura de ravioli pe toată foaie, fiecare bucată de ravioli trebuie să măsoare la un centimetru una de cealaltă. Acoperiți cu aluatul de paste rezervat, presați marginile împreună cu o furculiță și tăiați fiecare ravioli. Într-o cratiță mare, aduceți apa cu sare la fiert.
Adăugați ravioli și gătiți (raviolii vor pluti când sunt gata).
Într-o cratiță medie, căliți usturoiul în ulei de măsline până se rumenește.
Adăugați roșiile și gătiți timp de 20 de minute. Odată fiert, adăugați busuiocul, untul și sarea. Se amestecă până când ingredientele sunt combinate.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Chianti, Verdicchio, Gruener Veltliner, Trebbiano
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Chianti sunt alegerile mele de top pentru Salata Caprese. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Ruinart, Vin. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 89 de dolari.
![NV Ruinart , Vin]()
NV Ruinart , Vin