Rava Laddu
Rava Laddu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 16 porții cu 641 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nuci de caju, ghee, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Godhuma Rava Pongali-grâu Rava Jaggery Pongal-Varalakshmi Vratham Naivedyam s, Godhuma Rava Kobbari Payasam-grâu Rava nucă de cocos Kheer cu Jaggery-Navratri Naivedyam s - pas cu pas, și Rava Modak-Suji Manda Pitha-Rava Modakam - pas cu pas - Ganesh Chaturthi s.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare uscată la foc mediu până la mediu-mare.
Adăugați semolina și prăjiți, amestecând constant. Se amestecă zahărul și cardamomul în timp ce se prăjesc până se rumenesc și se parfumează, aproximativ 10 minute.
Încălziți o cantitate mică de ghee într-o tigaie separată la foc mediu.
Adăugați cajuii și gătiți până se prăjesc ușor, aproximativ 10 minute.
Adăugați cajuii în semolă împreună cu ghee-ul rămas. Amestecați treptat laptele fierbinte în semolă până când este suficient de gros pentru a se împacheta într-o bilă.
Scoateți din căldură și formați bile de dimensiunea palmei.
Se lasă să se răcească și se servește.