Rețeta Tatălui Ratatouille ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 289 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 956 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, dovlecei, vinete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), și Tarte Tatin-tartelete Tatin-Tarte Tatin la ratatouille.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Saut ceapă și usturoi: folosind o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu, saut ceapă în 2 linguri de ulei de măsline până când încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul și reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Zucchini saut 9: în timp ce ceapa și usturoiul se gătesc la foc mic, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o altă tigaie la foc mare. De îndată ce uleiul începe să fumeze, adăugați rapid suficiente cuburi de dovlecei dintr-o dată pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Continuați să gătiți la foc mare, amestecând, până când dovleceii se rumenesc ușor pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
6
Scoateți cuburile de dovlecei și adăugați-le la tigaie cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Lucrând în loturi, repetați acest proces până când toate cuburile de dovlecei au fost fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
8
Saut 9 legume rămase: gatiti dovleceii galbeni in acelasi mod ca si dovleceii. Asigurați-vă că adăugați puțin ulei de măsline între fiecare lot nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
9
Continuați cu ardeii grași, apoi cuburile de vinete, adăugând legumele rumenite în tigaia de ceapă imediat ce sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Sezon: când toate legumele (cu excepția roșiilor) sunt rumenite și în tigaie cu ceapa, creșteți focul la mare și amestecați, asigurându-vă că nu se lipesc de fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați sare după gust, împreună cu cimbru, frunze de dafin, rozmarin și bulionul de legume. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1
Puneți tigaia într-un cuptor de 400 de litri F și gătiți, neacoperit, timp de 30 de minute. Alternativ, le puteți găti pe plită la foc mic timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Pregătiți roșiile: dacă folosiți roșii proaspete, fierbeți apa într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți tulpinile din roșii și traversați fundul cu un cuțit. Scufundați roșiile în apă clocotită timp de un minut sau două, până când pielea începe să cadă. Clătiți în apă rece și îndepărtați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Tăiați roșiile pe jumătate pe lungime, îndepărtați semințele, tocați grosolan și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Faceți o glazură: după ce legumele au fost la cuptor timp de o jumătate de oră, scoateți din cuptor, scurgeți legumele într-o strecurătoare așezată peste un bol pentru a prinde sucurile. Curățați bucățile rumenite (dacă există) de pe fundul tigaiei cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Întoarceți orice lichid în tigaie și reduceți la o glazură groasă la foc mediu-mare. Continuați să adăugați sucuri în tigaie în timp ce rămân fără legume în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
7
Combinați legumele fierte cu roșiile tocate: când toate sucurile au fost reduse, întoarceți legumele în tigaia grea. În acest moment ratatouille ar trebui să fie umed și strălucitor, cu foarte puțin lichid. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați roșiile tocate și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1
Scoateți frunza de dafin și condimentați după gust cu sare și piper. Dacă serviți ca garnitură caldă, lăsați ratatouille să stea 10 minute, suficient pentru a "găti" roșiile. Ratatouille poate fi servit la temperatura camerei sau refrigerat și reîncălzit a doua zi.