Ratatouille Risotto este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 548 calorii, 17g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), și Tarte Tatin-tartelete Tatin-Tarte Tatin la ratatouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face RATATOUILLE: Preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați ardeii (indiferent de culoare), vinetele, dovleceii și dovleceii într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați oțetul balsamic, uleiul de măsline, câteva frunze de busuioc rupte în bucăți, frunze Din câteva crenguțe de cimbru proaspăt și pătrunjel. Aruncați pentru a acoperi și întindeți într-un singur strat pe o tigaie mare; supraaglomerarea va face ca legumele să se aburească mai degrabă decât să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Se introduce la cuptor și nu se încurcă cu el. Doar prăjiți până se rumenesc, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Scurgeți lichidul din roșii într-o cratiță și adăugați bulionul. Aduceți la fierbere și reduceți focul la foc mic. Acest amestec trebuie păstrat fierbinte în timpul procesului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Puneți roșiile într-un castron și zdrobiți-le în bucăți folosind spatele unei linguri de lemn. Nu pulverizați, altfel roșiile se vor dezintegra în risotto. Set aside.In un vas de 6 sau 8 litri, topiți untul cu uleiul de măsline la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați șalotele și usturoiul, gătind încet până aproape că arată ca un piure (numit sofrito). Nu maro. Acest lucru va dura aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
4
Scoateți sofrito, ștergeți oala cu un prosop de hârtie și readuceți-o în aragaz la foc mediu.Notați ora pe ceas.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați orezul și folosiți o lingură de lemn (marginile nu sunt suficient de ascuțite pentru a deteriora boabele) pentru a-l deplasa în jurul oalei, astfel încât să se prăjească și să înceapă să miroasă puțin a nuci. Va dura 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați vinul și gătiți-l încet, amestecând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați sofrito, amestecând pentru a acoperi. Începeți să adăugați amestecul de stoc fierbinte aproximativ 1/2 cană la un moment dat și amestecați după fiecare adăugare până când lichidul este absorbit, astfel încât orezul să-și piardă amidonul și să îngroașe amestecul.Aruncați frunzele de dafin după a treia adăugare de stoc; aproximativ 15 minute în procesul de gătit, adăugați roșiile. S-ar putea să nu ajungeți să utilizați tot amestecul de stoc.Când orezul este gătit 25 sau 30 de minute în total, deși degustarea este cel mai bun testluați oala de pe foc și amestecați ușor ratatouille.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Amidon
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Presărați coaja pentru a-i da puțină strălucire și amestecați ușor în 1 cană de brânză.Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Transferați pe farfurii de servire și treceți brânză suplimentară și o mașină de tocat piper pe lateral.Notă: căutați legume cu un exterior strălucitor (ceea ce înseamnă că sunt proaspăt culese). Dovleceii și vinetele ar trebui să se simtă strânse la atingere și să nu fie încărcate cu apă sau să se ude.Bacsis: unde o mulțime de oameni greșesc se concentrează pe al dente. Da, orezul nu ar trebui să fie terci. Dar trebuie, de asemenea, să fie gătit. Iată testul meu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De Toaletă
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Piper Polizor
10
Lasă orezul să cadă de pe lingură. Nu ar trebui să se aglomereze ca fulgii de ovăz: ar trebui să cadă într-un val neted.