Ratatouille Prăjită
Ratatouille prăjită necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 73 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de ulei de măsline, dovlecei, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ratatouille Prăjită, Lasagna Ratatouille Prăjită, și Pui de ratatouille prăjit.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile cuptorului astfel încât să fie distanțate uniform. Preîncălziți cuptorul pentru a prăji convecția la 475 buc. F. tapetați o foaie mare de fursecuri cu folie și acoperiți cu spray antiaderent.
Într-un bol mare de amestecare, aruncați vinetele, usturoiul, ceapa, dovleceii și ardeiul gras cu uleiul de măsline până când legumele sunt acoperite cu ulei.
Se presară sare și piper.
Întindeți legumele într-un strat uniform pe tigaia pregătită.
Așezați tigaia cu legume pe raftul de sub carne (dacă gătiți un vas de carne în același timp) sau în centrul cuptorului și prăjiți timp de 15 până la 20 de minute, până când este fraged și aromat.
Puneți legumele într-un vas de servit și adăugați roșiile, busuiocul și pătrunjelul.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
De la gătit cu convecție de Beatrice ojankangas. Drepturi de autor (c) 2005 de Beatrice ojankangas. Publicat de Broadway Books.Beatrice ojakangas a scris mai mult de o duzină de cărți de bucate, inclusiv Marea Carte de coacere a sărbătorilor Beatrice ojakangas, coacerea ușoară și ușoară a Beatrice ojakangas, plăcinte cu Oală, pâine rapidă, deserturi ușoare, cartea de bucate finlandeză și Marea Carte de coacere Scandinavă. Beatrice lucrează ca consultant pentru Pillsbury și alte companii alimentare importante, predă cursuri de gătit și scrie pentru diverse reviste alimentare. Locuiește în Duluth, Minnesota.