Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ratatouille la grătar. O porție conține 307 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,91 USD pe porție. 371 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de vinete globe, dovlecei, căldură la grătar: mediu-mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Ton la grătar cu cuscus Ratatouille la grătar și Pesto deconstruit, Ratatouille La Grătar, și Ratatouille La Grătar.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați împreună 2 linguri de ulei, oțet, usturoi, busuioc, maghiran și cimbru. Se condimentează cu sare și piper după gust; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Maghiran
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați roșiile, dovleceii, dovleceii galbeni, vinetele, ceapa și ardeii grași pe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Stropiți restul de 1/4 cană de ulei peste legume și condimentați cu sare și piper după gust. Aruncați pentru a acoperi bine legumele în ulei și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Subţire-
4
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați feliile de legume pe grătar și fierte până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe parte pentru dovlecei, dovlecei și vinete, aproximativ 5 minute pe parte pentru roșii, ceapă și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Cuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați legumele pe tăbliță și tăiați-le în zaruri mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Transferați legumele într-un castron mare, turnați vinetă de plante și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Serviți imediat în timp ce este cald sau la temperatura camerei.