Southern Italian Ratatouille ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 242 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți roșii coapte de viță de vie, ceapă, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Cârnați italieni cu Ratatouille, Ratatouille Cu Cârnați Italieni, și Friptură Italiană Marinată Cu Ratatouille La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ciupercile și gătiți, fără a le mișca, până se rumenesc pe 1 parte, aproximativ 1 minut. Continuați să sotati încă 1 până la 2 minute. Condimentează ciupercile cu sare și piper și toarnă pe foaia de prăjituri pentru a se răci. Puneți deoparte tigaia uzată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într-o tigaie separată, curată, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați usturoi tocat. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 1 pana la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
5
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. În tigaia în care erau ciupercile, adăugați 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați squash galben. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 1-2 minute si scurgeti pe aceeasi foaie de prajituri cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Așezați ardeii în tigaia fierbinte unde se gătea dovlecelul, presărați cu 2 linguri de cimbru. Când este încălzit bine, adăugați ardei la ciupercile în așteptare și dovleceii galbeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Cuțit De Toaletă
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați dovlecelul în aceeași tigaie, adăugați cimbrul rămas, gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Trageți ambele Tigăi (ceapă și dovlecei) de pe foc și adăugați la foaia de prăjituri cu alte legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
În fosta tigaie de dovlecei / ciuperci, gătiți prazul pentru a se înmuia, aproximativ 2 minute. În cealaltă, aduceți roșiile la foc mic. Condimentează prazul cu sare și piper, după gust și adaugă spanacul. Când spanacul este ofilit, adăugați prazul gătit la răcirea legumelor pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați busuioc la roșii, apoi adăugați roșii în foaia de prăjituri. Se amestecă ușor și se acoperă cu parmezan și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®