Ratatouille De Vară

Ratatouille De Vară
Ratatouille de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 503 calorii, 32g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,41 USD pe porție. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de dovlecei, ulei de măsline, biscuiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 29 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ratatouille lui Ratatouille (Thomas Keller Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille lui Ratatouille), și Salată BLT de vară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor o farfurie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați carnea de porc măcinată într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu, amestecând să se sfărâme, până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți carnea din tigaie cu o lingură pliată, rezervând picături și puneți-o într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați ceapa și ardeiul gras în tigaie și gătiți la foc mediu până când sunt translucide și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Așezați în castron cu carnea de porc măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați uleiul de măsline în aceeași tigaie mare, învârtindu-se pentru a acoperi tigaia. Se amestecă dovlecelul, dovlecelul galben și usturoiul; gătiți la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se amestecă roșiile, pătrunjelul, oregano, sarea și piperul; se fierbe la foc mediu timp de 10 minute. Se amestecă cârnații și ceapa; mai fierbeți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Amestecați firimiturile de cracker și parmezanul împreună într-un bol. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Întindeți jumătate din amestecul de legume-cârnați pe fundul vasului preparat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
10
Se presară cu mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
11
Întindeți amestecul rămas de cârnați de legume peste brânză. Se acoperă uniform cu amestecul de cracker și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați VegetarieniCârnați Vegetarieni
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea de sus este maro auriu, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 29 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista