Ratatouille cu Penne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,97 USD pe porție. O porție conține 808 calorii, 30g de proteine, și 28G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de sare grosieră, cimbru, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt Ratatouille cu Penne, Ratatouille Cremoasă Peste Penne, și Supă de Ratatouille cu carne de porc și Penne.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă vinetele, ceapa, 1/4 cană de ulei și sarea kosher într-o tigaie mare, apoi se prăjește amestecul în mijlocul cuptorului, amestecând ocazional, 15 minute. Se amestecă dovleceii, ardeii grași, 2 linguri de ulei și mai multă sare kosher și amestec de friptură, amestecând ocazional, până când ardeii grași sunt fragede, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Sare Kosher
Vinete
Ceapă
Suc De Fructe
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
3
În timp ce legumele se prăjesc, fierbeți roșiile, usturoiul, cimbru, restul de 2 linguri de ulei și sare kosher într-o cratiță grea, amestecând ocazional, până se îngroașă, 12 până la 15 minute. Se amestecă roșiile în legume prăjite și se condimentează ratatouille.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Legume
Tomate
Usturoi
Cimbru
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Gatiti penne rigate într-un 6-qt. oală cu apă sărată clocotită până la al dente și scurgere. În timp ce pastele se gătesc, amestecați pătrunjelul și busuiocul în ratatouille și condimentați. Aruncați Penne rigate cu 1/3 din ratatouille și serviți acoperit cu restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne
Pătrunjel
Busuioc
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
* Ratatouille poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită. Reîncălziți înainte de utilizare în rețetă.