Ratatouille Cu O Singură Tigaie

Ratatouille Cu O Singură Tigaie
Ratatouille cu o singură tigaie este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 222 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați și/sau ardei grași portocalii, vinete asiatice, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Ratatouille lui Ratatouille (Thomas Keller Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille lui Ratatouille), și Ratatouille Tatin tartlets-Tartelettes Tatin la ratatouille pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 12 inci cu laturile de cel puțin 2 inci înălțime sau o tigaie de 5 până la 6 litri, încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și usturoiul și amestecați frecvent până când ceapa este șchiopătată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați roșiile (cu suc), vinetele, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și 1/2 cană apă și aduceți la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când vinetele sunt moi când sunt străpunse, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Se amestecă ardeii grași, dovleceii și dovleceii galbeni. Reveniți la foc mic, acoperiți și gătiți până când dovlecelul este fraged când este străpuns, cu 8 până la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
5
Se amestecă busuiocul și restul de 1 1/2 linguri ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista