Raspberry Swirl

Raspberry Swirl
Raspberry Swirl ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 242 calorii. Mergeți la magazin și ridicați firimituri graham cracker, zmeură, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 13%. Încercați Prăjitură Cu Brânză Cu Zmeură, Prăjitură Cu Brânză Cu Zmeură, și Prăjitură Cu Brânză Cu Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mediu, combinați firimiturile de cracker graham, scorțișoara, zahărul și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Se amestecă bine și se presează în fundul unui vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți timp de 5 minute, apoi scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou la viteză mare până când sunt groase și colorate cu lămâie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați cremă de brânză înmuiată. Începând cu viteză mică și crescând la mare, bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
6
Într-un bol mare de amestecare, bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
7
Adăugați 1/4 cană de zahăr, puțin câte puțin, bătând constant până când zahărul se dizolvă și albii stau în vârfuri moi. Îndoiți 1/3 din albușuri în amestecul de brânză, apoi pliați amestecul de brânză ușurat înapoi în albușurile rămase. în cele din urmă, pliați în toppingul biciuit dezghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BrânzăBrânză
ZahărZahăr
8
Puree zmeură într-un blender sau apăsați printr-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
9
Întindeți jumătate din umplutura de brânză pufoasă în crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
10
Se toarnă jumătate din piureul de zmeură peste umplutură și se învârte cu un cuțit. Repetați cu umplutura rămasă și piureul de zmeură. Înghețați până la fermitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista