Rarebit sparge burgeri cu cartofi Pub și sos de hrean

Rarebit sparge burgeri cu cartofi Pub și sos de hrean
Reteta Rarebit sparge burgeri cu cartofi Pub și sos de hrean ar putea satisface pofta americană în aproximativ 30 minute. Pentru $ 5.04 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 838 calorii, 59G de proteine, și 47G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, sos worcestershire, stout irlandez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până slănină ai putea urma acest curs principal cu Blueberry Buckle ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri la grătar cu sos de hrean, Chiftele Pub (burgeri) cu sos de hrean și Creson, și Crunch Burgers cu sos de muștar de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Cojiți cartofii, apoi feliați în pene subțiri sau tăiați în zaruri de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
3
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare și adăugați o picătură de EVOO.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați slănina și gătiți până când sunt crocante, apoi scurgeți pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
5
Adăugați cartofii în grăsimea din tigaie și condimentați cu puțină sare și mult piper. Gatiti pana se rumeneste, 5 pana la 6 minute. Acoperiți cu folie și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Scoateți folia și gătiți până când sunt crocante, încă 7 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Se amestecă smântână, arpagic, mărar, usturoi, hrean, 2 linguri de pătrunjel și jumătate și jumătate sau lapte într-un castron mic. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HreanHrean
SmântânăSmântână
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
MărarMărar
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Amestecați carnea de vită, sosul Worcestershire, cayenne de muștar uscat sau sosul fierbinte și restul de 2 linguri de pătrunjel într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Sos FierbinteSos Fierbinte
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
PătrunjelPătrunjel
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se presară cu sare și mult piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
10
Încălziți o tigaie sau o tavă din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Ungeți cu ulei, apoi adăugați amestecul de vită în 4 bile libere de dimensiuni egale (nu le modelați cu mâinile). Aplatizați cu o spatulă în prăjituri groase de 3/4 inci. Împrăștiați feliile de ceapă deasupra și apăsați cu spatula. Gatiti timp de 3 minute, apoi intoarceti si apasati ceapa in patties. Gatiti inca 2 minute. Îndepărtați tigaia cu berea și puneți brânza peste torturi. Acoperiți și gătiți până se topește brânza, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
BereBere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
12
Serviți burgerii pe rulouri cu murături și năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
MuraturiMuraturi
RolaRola
13
Stropiți sosul de hrean peste cartofi și serviți pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
CartofiCartofi
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista