RAPID ȘI UȘOR: SOMON SLAB DE SUSAN CU VERDEAȚĂ DE GHIMBIR-USTUROI ȘI CIUPERCI SHIITAKE

Rapid și ușor: somon de susan slab cu verdeață de ghimbir-usturoi și ciuperci SHIITAKE ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 7 și costă 8,53 USD pe porție. O porție conține 1024 calorii, 72g de proteine, și 38g de grăsime. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți măsline, inventar, castraveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vopseaua alimentară, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Orange Dream Angel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Ghimbir usturoi somon morcov și dovlecel castron de tăiței cu Shiitake și ciuperci de stridii, Somon De Susan Cu Ciuperci Shiitake Și Lăstari De Mazăre, și Saut De Verdețuri De Iarnă Și Ciuperci Shiitake.
Instrucțiuni
Pentru a termina, pulverizați o tigaie antiaderentă cu spray de gătitutilizez aceeași tigaie în care am gătit verdeața și o pun la foc mediu. Odată fierbinte, adăugați somon și reduceți focul la mediu. Gatiti pana cand partea de jos este aurie, aproximativ 4 minute, intoarceti si gatiti inca 3 sau 4 minute. (Timpul Total va varia în funcție de grosimea filetului și de cât de bine vă place somonul.) Strângeți un pic de lămâie peste pește și serviți cu verdeață de ghimbir-usturoi și ciuperci Shiitake.Ghimbir - usturoi și ciuperci SHIITAKE acest lucru face o porție mare de verdeață și ciuperci și probabil ar putea servi două, dar, sincer să fiu, când îmi este foarte foame, pot devora singură întreaga farfurie!1 grămadă de verdeață, clătite, frunze dezbrăcate de tulpini dure și rupte în bucăți5 - 6 oz ciuperci Shiitake, feliate sau întrege1 până la 2 grămezi de usturoi tocat1 până la 2 grămezi de ghimbir tocat2 t bulion de pui condimentat1 t ulei de susan prăjitsare și piper
Suc proaspăt de lămâie, oțet de vin de orez, fulgi de chili roșu și/sau sos de soia, opțional.Pulverizați o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit, adăugați ciuperci, condimentați cu sare și piper și amestecați prăjiți la foc mediu-mare timp de aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la mediu, adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți încă 2 minute. (Adăugați usturoi în ultimele 2 minute de prăjire, astfel încât să nu devină maro și amar.)
Adăugați 2 t bulion de pui și verdeață și aruncați cu clești (cu vârf de cauciuc dacă folosiți o tigaie antiaderentă!) până când verdele începe să se ofilească.
Adăugați puțin mai mult bulion dacă gătiți verdeață mai dură, cum ar fi Kale.
Se presară sare și piper și ulei de susan, se aruncă din nou și se gustă condimentele. (Observați că adăugați ulei ultima dată, nu gătiți cu el..ceea ce scade caloriile vasului și păstrează gustul uleiului de susan care altfel ar fi diminuat de căldură.)
Adăugați suc proaspăt de lămâie, oțet de vin de orez, fulgi de chili roșii sau puțin sos de soia pentru a îmbunătăți aromele după cum doriți. Se acoperă cu somon de susan și se servește.Joacă-te cu mâncarea TAUTILIZAȚI orice fel de verdeață proaspătă și în sezonul în care locuiți. Dacă vă place un verde fraged și blând, folosiți spanac sau smog; dacă vă plac lucrurile picante, încercați muștar sau napi. Pentru un verde mai substanțial, încercați bok choy sau kale tocate. (Din nou, dacă utilizați un verde mai robust, poate fi necesar să adăugați puțin mai mult bulion de pui pentru sote sănătos, deoarece durează mai mult timp pentru a găti.)Dacă vă place mai multă culoare și crocant, aruncați bucăți de ardei gras roșu în timp ce adăugați verdeața. Dacă doriți mai multe proteine, adăugați o cană de 1/4 de edamame congelat și decojit.De asemenea, puteți experimenta condimentele: adăugând mai mult usturoi sau mai mult ghimbir sau folosind puțin vin de orez japonez dulce mirina în loc sau amestecat cu bulion; sau poate chiar să perie puțin sos Hoisin sau sos de Chili dulce Thailandez pe pește în ultimul minut de gătit.Joacă-te, distrează-te și găsește combinația de arome care îți plac cel mai mult!Reutilizați, reutilizați, RE-Ciclațidacă ați acordat cu adevărat atenție porției dvs. de somon și l-ați păstrat la 4 uncii, probabil că nu veți mai avea( și cel puțin nu am avut niciodată..!)Dar este posibil să aveți verdeață și ciuperci suplimentare și sunt aurii pentru inventarul dvs.
Adăugați-le la o omletă Veggie slabă sau aruncați-le cu niște bulion, sos de soia, o pungă de 20 de calorii o ceașcă de tăiței de soia și 3 sau 4 creveți congelați pentru o supă rapidă.Super slab, super rapid și delicios!