Rapid și ușor fleică siciliană

Rapid și ușor fleică siciliană
Rapid și ușor fleică siciliană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 261 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Un amestec de făină, carne de vită măcinată, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. 77 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Rapid și ușor fleică siciliană, Fleică rapidă și ușoară pentru grătar (5 ingrediente), și Rulou De Carne Siciliană - Fleică Ușoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați o foaie lungă de 24 de inci de hârtie pergament pe o suprafață de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Se amestecă împreună carnea de vită măcinată, firimiturile de pâine, amestecul de supă de ceapă, sosul de grătar, usturoiul, oul, făina și ardeiul negru într-un bol până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Piper NegruPiper Negru
PesmetPesmet
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați amestecul de carne în jos pe bucata de hârtie pergament și puneți-l într-o formă dreptunghiulară de aproximativ 10x16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
5
Așezați felii de șuncă deli pe carne, păstrând o marjă de 1 inch în jurul tuturor laturilor dreptunghiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
CarneCarne
6
Presărați brânză elvețiană peste șuncă. Ridicați cu grijă marginea scurtă a pătratului de carne cu hârtia pergament și împingeți ușor și înfășurați carnea. Sigilați marginile și se termină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
CarneCarne
RolaRola
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
7
Așezați ruloul de carne într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
În timp ce ruloul se gătește, amestecați ketchup, muștar, zahăr brun și sos de soia, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MuștarMuștar
ZahărZahăr
RolaRola
10
Scoateți ruloul din cuptor și întindeți amestecul de ketchup peste rulou. Reveniți la cuptor timp de încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista