Rapid Tortellini Alfredo
Fast Tortellini Alfredo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 461 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, cremă de brânză philadelphia, șuncă oscar mayer și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Ou Rapid-Fettuccini Alfredo (Low Carb), Tortellini Alfredo, și Alfredo Tortellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă crema de brânză, laptele și parmezanul într-o cratiță mare până se omogenizează bine. Se amestecă tortellini și mazăre; acoperi.
Gatiti la foc mediu-mic 5 min., amestecând ocazional.
Se amestecă șunca; gatiti 3 pana la 5 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.