Rapid Rozmarin-Stafide Focaccia
Focaccia rapidă de rozmarin-stafide necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 153 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 27 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de aluat de pâine, stafide, albus de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este improvizabil. Încercați Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Rozmarin Focaccia, și Rozmarin Focaccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați în rozmarin și stafide. Puneți aluatul într-un cerc de 9 inci pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 15 minute sau până se umflă.
Descoperă aluatul. Folosind mânerul unei linguri de lemn sau vârful degetelor, faceți indentări în partea de sus a aluatului. Ungeți ușor aluatul cu albus de ou.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Tăiați în pene și serviți cald.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon