Rampă și umplutură de găluște de porc
Rampa și umplutura de găluște de porc este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 26 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Această rețetă de la Serious Eats are 28 de fani. Dacă aveți la îndemână carne de porc măcinată grasă, sos de soia, vin shaoxing și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutură de bază pentru găluște de porc, Umplutură de găluște de porc și arpagic, și Umplutură de găluște de porc și varză în stil Beijing pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-un wok mare sau tigaie la foc mare până la fumat.
Adăugați rampe feliate și gătiți, amestecând și aruncând frecvent, până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Transferați într-un castron mediu.
Adăugați ingredientele rămase și combinați.
Pentru a face și a găti găluște, urmați această rețetă pentru găluște de casă, începând cu pasul 4.