Ramen Burger
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ramen Burger. O porție conține 517 calorii, 27G de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 211 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, sare și piper kosher, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma carnea de vită, puteți urma acest fel principal cu Valentine Parfait Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burger Ramen cu sos de arahide, Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Topi, și Surf N ' Turf Burger (Burger la grătar cu homar și slănină) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, drenand cu 1 minut inainte de ora indicata pe ambalaj.
Transferați pe o foaie de copt cu margini și întindeți-le pentru a le permite să se usuce ușor. Condimentează după gust cu sare și piper.
Împărțiți tăiței în 4 grămezi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă la foc mediu-mare până când strălucește.
Așezați matrița inelară sau cutia goală de 28 de uncii, cu ambele capete tăiate pe o parte a tigaiei.
Așezați 1 grămadă de tăiței în matriță și apăsați ușor cu o spatulă de cauciuc pentru a forma un strat subțire și uniform. Ridicați cu grijă mucegaiul. Repetați cu alte grămezi de tăiței până când aveți patru grămezi circulare de tăiței gătite. Gatiti fara sa va miscati pana se rumeneste bine pe prima parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți cu grijă și rumeniți pe a doua parte, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
Condimentează carnea cu pachetul de condimente ramen, adăugând sare și piper suplimentar după gust. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie și încălziți la foc mare până când fumați ușor.
Adăugați chiftele de burger și apăsați imediat cu o spatulă rigidă, astfel încât chiftelele să intre în contact cu tigaia. Gatiti fara sa va miscati pana cand este ars pe prima parte, aproximativ 2 minute. Îndepărtați cu grijă patties și flip. Se acoperă cu brânză și se continuă să se gătească până se obține coacerea dorită, aproximativ 1 minut pentru mediu rar.
Chifle ramen de jos de sus, după cum doriți, adăugați chiftele de burger, deasupra cu al doilea chifle ramen și serviți imediat.