Raita (iaurt Indian și Condiment de castraveți)
Rețeta Raita (iaurt Indian și Condiment de castraveți) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 41 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, castraveți, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Raita de castraveți (rețetă de iaurt indian), Raita Indiană (Amestec De Castraveți), și Castravete Iaurt Raita.
Instrucțiuni
Așezați castravetele într-o strecurătoare și presărați sare. Aruncați bine; scurgeți timp de 30 de minute. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Așezați castravetele pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare.
Lăsați să stea 5 minute, apăsând ocazional.
Combinați castravetele, iaurtul și ingredientele rămase.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Aichenberg Premium Gruner Veltliner]()
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.