Raita De Castraveți Cool

Raita De Castraveți Cool
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Raitan de castraveți Cool. Această rețetă servește 8. O porție conține 208 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de sare și piper kosher, suc de lămâie, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați raita de castraveți | cum se face raita de castraveți / raita s, castravete raita, cum se face castravete raita, și Castravete Raita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți iaurtul, coriandrul, chimenul, sucul de lămâie și sarea și piperul, după gust, într-un blender și piure până când amestecul este neted și verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un castron și se pliază castravetele și menta. Dați la frigider cu cel puțin 1/2 oră înainte de servire pentru a permite dezvoltarea aromelor. Gustați și reglați condimentul înainte de servire și stropiți cu puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Naked Winery Tease, Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Gol Vinărie Tachineze, Riesling
Gol Vinărie Tachineze, Riesling
Pere coapte bogat amestecat cu trestie de bomboane pe nas, urmat de ananas tarta, care oferă un finisaj curat clare pe cerul gurii. La Naked Winery, avem misiunea de a reduce rata divorțului încurajând cuplurile să împartă un pahar de vin în fiecare noapte. Noi "scopul de a șicana" cu etichete sunt doar un pic risqu pentru că noi credem că experiența din jurul vin ar trebui să fie distractiv. Setați starea de spirit pentru distracție și romantism cu vinuri premium, mărci exotice și etichete provocatoare din spate. Ia-Uncorked și bucurați-vă de ceea ce vă aduce viața în mod neașteptat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista