Raisin ' The Dead Snack Mix

Raisin ' The Dead Snack Mix
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Stafidirea amestecului de gustări moarte ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 685 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de covrigi acoperite cu ciocolată, arahide acoperite cu ciocolată, caju și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, care nu este atât de super. Încercați Amestec De Gustări De Scorțișoară-Stafide, Tort De Gustare Cu Stafide, și Tort De Gustare Cu Stafide Cu Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați stafidele acoperite cu iaurt, caju, arahide acoperite cu ciocolată, covrigi, porumb bomboane, chipsuri de ciocolată și bomboane de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De CiocolatăBomboane De Ciocolată
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Bomboane De PorumbBomboane De Porumb
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
CajuCaju
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă pentru a distribui uniform și se păstrează într-un recipient etanș.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista