Raguut de vita picant si savuros la cuptorul incet

Raguut de vita picant si savuros la cuptorul incet
Raguut de vită picant și savuros la gătirea lentă durează aproximativ 7 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 226 de calorii , 24 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 6,07 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită tocană de legume, sare de mare și piper măcinat, carne de tocană de vită și sos de roșii. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 76% , care este solid. Rețete similare includ pieptul de vită dulce și sarat la gătire lentă , coaste scurte de vită fără gluten cu sos sarat: aragaz sau plită de gătit și carne de vită dulce și picantă la cuptorul lent .

Instrucțiuni

1
Combinați făina și condimentele Cajun într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Ciuperci Morel Proaspete, Feliate1 Kilogram De Ciuperci Morel Proaspete, Feliate
Ciuperci Morel Proaspete, FeliateCiuperci Morel Proaspete, Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) De Legume Congelate Pentru Tocană, Dezghețate1 Pachet (16 Uncii) De Legume Congelate Pentru Tocană, Dezghețate
2
Uscați bucățile de carne de tocană cu prosoape de hârtie; puneți carnea, câte câteva bucăți odată, în pungă. Sigilați punga și agitați de mai multe ori pentru a acoperi carnea de vită cu făină asezonată. Pune carnea de vită condimentată deoparte; repetați cu carnea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Încinge ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti carnea in loturi pana se rumeneste pe toate partile, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Puneți tocană de legume, bulion de vită, ciuperci Morel, roșii tăiate cubulețe cu ardei iute verzi, sos de roșii, busuioc, usturoi, herbe de Provence și foi de dafin într-un aragaz mare, lent, pus la setarea High.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute VerziRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Legume De TocanăLegume De Tocană
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Se amestecă carnea rumenită în tocană, se acoperă și se gătește până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
6
Reduceți setarea slow cooker la Low și amestecați vinul Merlot. Acoperiți aragazul și gătiți până când vinul este ușor redus și aromele s-au amestecat, încă aproximativ 30 de minute. Asezonați cu sare de mare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista