Ragu Serios

Ragu Serios
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați serios Ragu. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 140g de proteine, 125g de grăsime, și un total de 1854 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 8,82 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână o grătar sănătos de nucșoară, carne de vită scurtă, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ragu, Ragu, și Vegetarian Ragu' pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întoarceți carnea rumenită în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați roșiile zdrobite și sosul de roșii împreună cu 2 căni de apă. Se aduce la foc mic, apoi se reduce focul la minim și se fierbe încet cârpa timp de aproximativ 3 ore. Dați-i o agitare din când în când și adăugați mai multă apă dacă se pare că devine prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scoateți toate bucățile mari de carne din oală pe o tăietură mare. Aruncați toate oasele și zgârierea și oricare dintre carnea pe care nu vă place aspectul. Tăiați mărunt carnea rămasă și readuceți-o în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Puneți oala pe aragaz la foc mic și abia fierbeți cârpa încă 2 ore. Continuați să adăugați apă dacă sosul devine prea gros. Chiar înainte de servire, adăugați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Serviți peste paste cu parmigiano-reggiano ras, dacă doriți.Related: recenzie de carte: canal House Cooking, volumele I și II(imagine: canal House Cooking)spectacol Nutritionlow-carblow-sodiumsugar-consciouspaleodairy-freegluten-freewheat-freeegg-freepeanut-freetree-nut-freesoy-freefish-freeshellfish-free
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Pe porție, pe baza24servicii.(%valoare zilnică)Calorii366grăsime30, 7 g(47, 2%)Saturate12, 3 g(61, 6%)Trans0, 1 gcarburi1, 2 g (0, 4%)Fibre0, 2 g(0, 7%)Zahăr0, 5 gproteine17, 7 g(35, 3%)Colesterol86, 2 mg(28, 7%)Sodiu75, 2 mg(3, 1%)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Revista