Ragu Nachos cu cârnați dulci și picante cu ceapă murată
Ragu Nachos cu cârnați dulci și picante cu ceapă murată este o rețetă mexicană care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine, 85 g de grăsimi și un total de 1216 de calorii. Pentru 4,23 USD per porție, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Funcționează bine ca un aperitiv destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Un amestec de până la 3 shot-uri de sos foarte iute, brânză mascarpone, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 61%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ragu Nachos cu cârnați picant cu ceapă murată, ceapă murată rapidă și picante și burgeri picant de curcan cu ceapă murată.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
1
Pune usturoiul, țelina, ceapa și feniculul într-un robot de bucătărie și pasează-le până la o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 3/4 Cană Parmigianino Proaspăt Ras
Parmigianino Proaspăt Ras
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Ungeți o tigaie largă și adâncă cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați legumele piure, asezonați cu sare și aduceți la foc mediu-mare. Gătiți legumele până când tot lichidul s-a evaporat și încep să se lipească de tigaie - doriți să rumeniți porcăria din acești tipi până când începe să se formeze crud pe fundul tigaii. Amestecați din când în când pentru a răzui bucățile maro, apoi lăsați să se formeze din nou crud. Ai răbdare aici și nu te grăbi, aici se dezvoltă marea savoare; va dura până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Când s-a format minunatul crud maro și a fost răzuit de câteva ori, adăugați pasta de roșii, amestecând pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
5
Lasati sa inceapa sa se rumeneasca putin si continuati sa amestecati 2-3 minute. Nu există prea mult lichid în acest moment pentru a împiedica lucrurile să se ardă, așa că aveți grijă și mișcați-vă repede.
6
Adăugați vinul, amestecați pentru a se combina și răzuiți orice bucăți maro rămase. Gătiți până când aproximativ jumătate din vin s-a evaporat, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați atât cârnații picant, cât și cei dulci și, folosind o lingură pentru a-l rupe, gătiți până când carnea este maronie (aici se formează o altă rundă de arome mari de maro, așa că fă-ți timp), 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Apă Pentru A Permite
8
Adăugați suficientă apă în tigaie pentru a acoperi carnea cu aproximativ 1/2 inch. Se amestecă pentru a se combina bine, apoi se adaugă foile de dafin și mănunchiul de cimbru. Gustați, asezonați cu sare și gustați din nou; nu este deloc gata, dar ar trebui să aibă gust bun. Aduceți sosul la fierbere (BTB) și reduceți la fiert (RTS). Continuați să gătiți, verificând ocazional, timp de 3 ore, degustând, condimentând și adăugând mai multă apă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Pentru ceapa murată: Într-un castron mediu, combinați oțetul de vin roșu cu 1/2 cană de apă rece de la robinet. Se amestecă zahărul, sarea și sosul iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Ceapă Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Adăugați ceapa tăiată felii și lăsați să stea cel puțin 1 oră. Pentru a asambla: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pe un platou mare, întindeți un strat de chipsuri tortilla. Peste chipsuri se pune un strat de ragu. Acoperiți cu un strat de parmigianino și brânzeturi fontina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pâine Cu Nuci și Stafide
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Dați la cuptor până când brânza se topește, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți din cuptor, presărați un strat de rucola deasupra și terminați cu o praf mare de brânză mascarpone. Un răsfăț de brânză. Delish.
Pinot Noir, Vinul spumant și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Nachos. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Lexème Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.