Ragout de vițel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 2 și costă $6.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 599 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, praz, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Ragout de vițel, Ragout De Vițel, și Ragout De Anghinare De Vițel.
Instrucțiuni
1
Tăiați grăsimea din vițel; tăiați vițelul în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
2
Combinați făina și piperul într-un vas puțin adânc; dragă vițel în amestec de făină. Înveliți o tigaie antiaderentă medie cu spray de gătit; adăugați 1/2 linguriță ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Măsline
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
4
Adăugați vițel; gatiti pana se rumeneste pe toate partile, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
5
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
6
Adăugați bulion de vită și vermut în tigaie; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Vită
Vermut
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați vițel, praz și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră.Înveliți o tigaie mică antiaderentă cu spray de gătit; adăugați 1/2 linguriță de ulei rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Praz
Vitel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
9
Adăugați ciuperci; se sotează 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
10
Adăugați pătrunjel, măsline și sare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Măsline
Sare
11
Adăugați amestec de ciuperci la vițel; gătiți, acoperit, 15 minute sau până când vițelul este fraged.