Ragout de umăr De Miel cu Cavatelli

Ragout de umăr De Miel cu Cavatelli
Ragout de umăr De Miel cu Cavatelli este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 5,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 760 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de filete hamsii vindecate cu sare, mazăre, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Padure ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Umăr de miel de trei ore, Ragout De Miel, și Umăr De Miel legat de rozmarin.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare, cu fund greu, la foc mare. Condimentați umărul de miel cu fenicul, rozmarinul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De MielUmăr De Miel
RozmarinRozmarin
FeniculFenicul
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați mielul în oală și căutați pe toate părțile, întorcând ocazional, până se rumenesc, 57 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Transferați pe un platou.
4
Adăugați prazul, țelina, usturoiul și fulgii de ardei roșu în oală și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați hamsiile, pasta de roșii, cimbru și frunza de dafin și gătiți, amestecând continuu, până când se formează o crustă întunecată, de culoare mahon, pe fundul oalei, 34 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
HamsiiHamsii
Frunze De DafinFrunze De Dafin
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați vinul și aduceți la fierbere, amestecând constant. Întoarceți mielul în oală și adăugați coaja de portocală, ceapa roșie și Fond de Veau. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți până când mielul este fraged, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ceapă RoșieCeapă Roșie
StocStoc
MielMiel
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se ia de pe foc și se lasă mielul să se răcească în oală, acoperit. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Când sunteți gata să serviți, trageți carnea de miel din os și reveniți la sosul bogat din oală împreună cu pastele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
OsOs
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați mazărea dulce și încălziți bine înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
10
Retipărit cu permisiunea de la Cooking From the Heart: lecțiile mele preferate învățate pe parcurs de John Besh. Drepturi De Autor 2013 John Besh. Publicat de Editura Andrews McMeel.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista