Ragout De Toamnă
Ragout de toamnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 323 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulb de fenicul, piper, cârnați de pui cu mere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ragout De Legume De Toamnă, Ragout de toamnă cu legume prăjite, și Ragout de legume de toamnă cu mămăligă moale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei 5 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Adăugați dovleceii și feniculul. Gatiti 10 minute, amestecand ocazional, pana cand feniculul se rumeneste.
Tăiați fiecare cârnați pe jumătate pe lungime, apoi în bucăți de 1/2 inch.
Adăugați cârnați și bulion la amestecul de dovlecei.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți; gatiti 10 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede.
Se amestecă fasolea, Salvia tocată, sarea și piperul. Gatiti cu 2 pana la 3 minute mai mult sau pana se incalzeste bine.
Se ornează cu frunze de salvie.