Ragout de roșii, ceapă și ciuperci prăjite

Ragout de roșii, ceapă și ciuperci prăjite
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Ragu de roșii prăjite, ceapă și ciuperci ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 111 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 86 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de busuioc, ciuperci, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Filet de vită marinat cu ceapă caramelizată și Ragout de ciuperci, Mănâncă pentru opt dolari: clătite din făină de porumb, Ragout de ciuperci, ou prăjit, și Ragout de ciuperci, roșii și busuioc pe brioșă engleză.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți și amestecați ceapa timp de aproximativ 5 minute, până când devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pene de roșii și ciuperci și fierbeți, amestecând ocazional, timp de aproximativ 20 de minute, până când roșiile și ciupercile sunt fierte și sosul este redus și îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
TomateTomate
SosSos
3
Se presară busuiocul, sarea și piperul și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BusuiocBusuioc

Echipamente

DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista