Ragout de legume de vară

Ragout de legume de vară ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 12 porții cu 142 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită roșii, ceapă de primăvară, petits pois și morcovi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ragout de legume de vară cu sos exotic de Curry, Prepeliță cu fulgi de ovăz dulce și tocană de legume de vară, și Friptură de mușchi la grătar cu Ragout de legume de vară și cartofi prăjiți.
Instrucțiuni
Se toarnă apă clocotită peste roșii, se lasă 2 minute, apoi se scurg și se curăță pielea. Pătrundeți roșiile, scoateți semințele, apoi tăiați-le cubulețe mici.
Încălziți uleiul într-o tigaie, adăugați usturoiul și morcovii, apoi prăjiți ușor timp de 5 minute.
Adăugați roșiile, cimbru, dafin și vin. Gatiti, descoperit, pana cand vinul este redus, aproximativ 5 minute. Vă puteți pregăti până la această etapă cu câteva ore înainte.
Adăugați mazărea, ceapa și anghinarea, acoperiți, apoi fierbeți timp de 8-10 minute. Condimentați și serviți în 2 boluri mari sau împărțiți între ramekine individuale.