Ragout de legume de toamnă cu mămăligă moale
Ragout de legume de toamnă cu Polentan moale este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 323 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Ragout De Legume De Toamnă, Ragout De Legume Prăjite Cu Mămăligă, și Ragout De Toamnă.
Instrucțiuni
Sortează fasolea pentru resturi, apoi clătește. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți fasolea și aproximativ 2 litri de apă la fierbere. Acoperiți, fierbeți timp de 2 minute și scoateți-l de pe foc.
Lăsați să stea cel puțin 2 și până la 4 ore.
Scurgeți fasolea, clătiți, reveniți la tigaie și adăugați 2 litri de apă. Aduceți la foc mic la foc mare, acoperiți, reduceți focul pentru a menține un foc mic și gătiți până când fasolea este fragedă pentru a mușca, aproximativ 40 de minute.
Scurgeți fasolea, rezervând 4 căni de lichid de gătit (Vezi notele).
Între timp, într-un castron mare, amestecați uleiul de măsline și usturoiul.
Adăugați ceapă, păstârnac, dovlecei, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; se amestecă pentru a acoperi uniform.
Răspândiți amestecul în straturi unice în două tigăi de copt de 12 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 de minute timp de 15 minute. Se amestecă cu o spatulă largă și se coace până când legumele sunt fragede când sunt străpunse, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Clătiți varza și rupeți frunzele de pe coastele centrale; aruncați coastele și tulpinile. Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 litri de apă.
Adăugați frunze de kale și gătiți, neacoperite, până se înmoaie pentru a mușca, 2 până la 3 minute. Ridicați cu o lingură cu fante și scufundați în apă rece până se răcește.
Se scurge și se toacă grosier.
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, combinați fasolea, cele 4 căni rezervate lichid de gătit fasole (Vezi note), legume prăjite, roșii cu sucurile lor și măsline. Reglați căldura pentru a menține un foc mic și gătiți timp de 15 minute pentru a amesteca aromele.
Adăugați kale și gătiți la foc, 1 până la 2 minute.
Adăugați sare și piper suplimentar după gust. Mămăligă movilă pe farfurii sau în boluri puțin adânci și tocană de legume peste mămăligă.