Ragout de legume de toamnă cu Polentan moale este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 323 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Ragout De Legume De Toamnă, Ragout De Legume Prăjite Cu Mămăligă, și Ragout De Toamnă.
Instrucțiuni
1
Sortează fasolea pentru resturi, apoi clătește. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți fasolea și aproximativ 2 litri de apă la fierbere. Acoperiți, fierbeți timp de 2 minute și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Lăsați să stea cel puțin 2 și până la 4 ore.
3
Scurgeți fasolea, clătiți, reveniți la tigaie și adăugați 2 litri de apă. Aduceți la foc mic la foc mare, acoperiți, reduceți focul pentru a menține un foc mic și gătiți până când fasolea este fragedă pentru a mușca, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scurgeți fasolea, rezervând 4 căni de lichid de gătit (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
5
Între timp, într-un castron mare, amestecați uleiul de măsline și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați ceapă, păstârnac, dovlecei, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; se amestecă pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Răspândiți amestecul în straturi unice în două tigăi de copt de 12 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 de minute timp de 15 minute. Se amestecă cu o spatulă largă și se coace până când legumele sunt fragede când sunt străpunse, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Clătiți varza și rupeți frunzele de pe coastele centrale; aruncați coastele și tulpinile. Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Kale
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați frunze de kale și gătiți, neacoperite, până se înmoaie pentru a mușca, 2 până la 3 minute. Ridicați cu o lingură cu fante și scufundați în apă rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
11
Se scurge și se toacă grosier.
12
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, combinați fasolea, cele 4 căni rezervate lichid de gătit fasole (Vezi note), legume prăjite, roșii cu sucurile lor și măsline. Reglați căldura pentru a menține un foc mic și gătiți timp de 15 minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De Porumb
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați kale și gătiți la foc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
14
Adăugați sare și piper suplimentar după gust. Mămăligă movilă pe farfurii sau în boluri puțin adânci și tocană de legume peste mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat