Ragout de legume de toamnă cu mămăligă moale

Ragout de legume de toamnă cu mămăligă moale
Ragout de legume de toamnă cu Polentan moale este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 323 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Ragout De Legume De Toamnă, Ragout De Legume Prăjite Cu Mămăligă, și Ragout De Toamnă.

Instrucțiuni

1
Sortează fasolea pentru resturi, apoi clătește. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți fasolea și aproximativ 2 litri de apă la fierbere. Acoperiți, fierbeți timp de 2 minute și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Lăsați să stea cel puțin 2 și până la 4 ore.
3
Scurgeți fasolea, clătiți, reveniți la tigaie și adăugați 2 litri de apă. Aduceți la foc mic la foc mare, acoperiți, reduceți focul pentru a menține un foc mic și gătiți până când fasolea este fragedă pentru a mușca, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți fasolea, rezervând 4 căni de lichid de gătit (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
5
Între timp, într-un castron mare, amestecați uleiul de măsline și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați ceapă, păstârnac, dovlecei, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; se amestecă pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Răspândiți amestecul în straturi unice în două tigăi de copt de 12 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 de minute timp de 15 minute. Se amestecă cu o spatulă largă și se coace până când legumele sunt fragede când sunt străpunse, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Clătiți varza și rupeți frunzele de pe coastele centrale; aruncați coastele și tulpinile. Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
KaleKale
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați frunze de kale și gătiți, neacoperite, până se înmoaie pentru a mușca, 2 până la 3 minute. Ridicați cu o lingură cu fante și scufundați în apă rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
11
Se scurge și se toacă grosier.
12
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, combinați fasolea, cele 4 căni rezervate lichid de gătit fasole (Vezi note), legume prăjite, roșii cu sucurile lor și măsline. Reglați căldura pentru a menține un foc mic și gătiți timp de 15 minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați kale și gătiți la foc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
14
Adăugați sare și piper suplimentar după gust. Mămăligă movilă pe farfurii sau în boluri puțin adânci și tocană de legume peste mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista