Ragout de cârnați și anghinare
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Ragu de cârnați și anghinare ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 626 calorii. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, ceapă, roșii Rome și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Ragout De Anghinare De Vițel, Mămăligă cu Ragou de anghinare, și Rago De Anghinare Cu Curry Pentru Copii 6t pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1 lingură de ulei într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 până la 12 inci (cu laturile de cel puțin 2 1/2 in. înalt) la foc mare; când este fierbinte, adăugați cârnați și întoarceți până se rumenesc peste tot, aproximativ 5 minute.
Transferați pe o placă. Slice pe diagonala de 1/2 inch grosime.
Între timp, adăugați ceapa și usturoiul în tigaie (dacă nu mai rămâne grăsime în tigaie, adăugați puțin ulei) și amestecați ocazional până când încep să se rumenească, 4 până la 5 minute.
Adăugați vin, bulion și inimi de anghinare; aduceți la fierbere și amestecați ocazional până când lichidul se reduce cu aproximativ jumătate, 10 până la 12 minute.
Adăugați cârnați, roșii, măsline, rozmarin și oregano; aduceți la foc mic, la foc mic și gătiți, amestecând des, 5 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.