Ragout De Ciuperci
Ragutul de ciuperci este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 12. O porție conține 125 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ciuperci, căței de usturoi, fasole lima și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați ragout de ciuperci, Ragout Mixt De Ciuperci, și Ragout de ciuperci cu mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fasolea cannellini într-o oală medie, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și opriți căldura.
Scurgeți fasolea, apoi reveniți în oală și adăugați morcov, țelină, ceapă înjumătățită, căței de usturoi întregi, crenguțe de pătrunjel, cimbru și boabe de piper. Acoperiți cu apă cu 1 in. și aduceți la fierbere. Reduceți căldura pentru a menține un foc constant și gătiți până când fasolea este fragedă, 1 până la 1 1/2 ore. Aruncați legumele și ierburile și lăsați fasolea să se răcească.
Scurgeți, rezervați lichid și lăsați lichidul și fasolea deoparte.
Puneți 1 lingură. ulei de măsline, ciuperci și 1 linguriță. sare într-o tigaie mare (nu antiaderentă) la foc mare. Gatiti, amestecand, pana cand ciupercile nu mai dau lichid si incep sa se rumeneasca.
Transferați într-un castron mare.
În aceeași tigaie la foc mediu-mare, adăugați restul de 2 linguri. ulei de măsline și ceapă tocată. Gatiti pana cand ceapa este moale, 3 minute.
Adăugați usturoiul tocat și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați oțet și gătiți, răzuind orice bucăți maro, până când tigaia este aproape uscată. Întoarceți ciupercile în tigaie împreună cu fasolea rezervată și 1/4 cană lichid de gătit cu fasole rezervat. Gatiti, amestecand, pana se combina bine si fierbinte. Se amestecă pătrunjelul tocat și sarea și piperul după gust.
Se servește fierbinte sau cald.