Ragutul de ciuperci este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 12. O porție conține 125 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ciuperci, căței de usturoi, fasole lima și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați ragout de ciuperci, Ragout Mixt De Ciuperci, și Ragout de ciuperci cu mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea cannellini într-o oală medie, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De Brocoli
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgeți fasolea, apoi reveniți în oală și adăugați morcov, țelină, ceapă înjumătățită, căței de usturoi întregi, crenguțe de pătrunjel, cimbru și boabe de piper. Acoperiți cu apă cu 1 in. și aduceți la fierbere. Reduceți căldura pentru a menține un foc constant și gătiți până când fasolea este fragedă, 1 până la 1 1/2 ore. Aruncați legumele și ierburile și lăsați fasolea să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Toppinguri, Opționale
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți, rezervați lichid și lăsați lichidul și fasolea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
5
Puneți 1 lingură. ulei de măsline, ciuperci și 1 linguriță. sare într-o tigaie mare (nu antiaderentă) la foc mare. Gatiti, amestecand, pana cand ciupercile nu mai dau lichid si incep sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
În aceeași tigaie la foc mediu-mare, adăugați restul de 2 linguri. ulei de măsline și ceapă tocată. Gatiti pana cand ceapa este moale, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați usturoiul tocat și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Adăugați oțet și gătiți, răzuind orice bucăți maro, până când tigaia este aproape uscată. Întoarceți ciupercile în tigaie împreună cu fasolea rezervată și 1/4 cană lichid de gătit cu fasole rezervat. Gatiti, amestecand, pana se combina bine si fierbinte. Se amestecă pătrunjelul tocat și sarea și piperul după gust.