Rago De Legume De Primăvară

Rago De Legume De Primăvară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rago de legume de primăvară. O porție conține 546 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 4.74 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sparanghel, morcovi, fasole fava și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ragout De Legume De Primăvară, Ragout De Legume De Primăvară, și Rețetă De Ragut De Legume De Primăvară.

Instrucțiuni

1
Se toacă părțile de praz alb și verde pal și se spală bine într-un castron cu apă rece. Ridicați prazul din apă cu o lingură pliată și transferați-l într-o strecurătoare pentru a se scurge. Tăiați tulpinile de fenicul la culoare cu bulb și îndepărtați orice zone decolorate ale bulbului. Înjumătățiți becul pe lungime și tăiați fiecare jumătate transversal în felii groase de 1/2 inch, aruncând miezurile. Înjumătățiți sau sferturi mai mari pe lungime, lăsându-le pe cele mai mici întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Ciuperci MorelCiuperci Morel
PrazPraz
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
2
Gatiti napii intr-o oala grea de 6 litri cu apa clocotita sarata pana cand este crocanta, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați napii cu lingura cu fante într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a opri gătitul. (Păstrați fierberea apei.) Fierbeți morcovii până când sunt fragede, aproximativ 3 minute și transferați cu lingura cu fante în apă cu gheață. Se fierbe fasolea fava până când este crocantă, aproximativ 2 minute și se transferă cu lingura cu fante în apă cu gheață. Se fierbe ușor cartofii până aproape de licitație, aproximativ 15 minute, și se scurge în strecurătoare. Clătiți sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
ApăApă
CartofiCartofi
MorcovMorcov
NapNap
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
4
Scurgeți legumele albite și curățați ușor pielea exterioară din fasolea fava. Înjumătățiți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
LegumeLegume
CartofiCartofi
5
Gatiti ceapa, prazul si sarea si piperul dupa gust in 3 linguri de unt in oala la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați bulion, coajă și 1/4 cană de ierburi și fierbeți, acoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
IerburiIerburi
7
Se toarnă amestecul printr-o sită fină într-un castron, apăsând pe solide. Aruncați solidele și rezervați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
8
Gatiti morelele in restul de 3 linguri de unt in oala curatata la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați vin și fierbeți până se reduce la aproximativ 1 lingură, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
10
Adăugați fenicul, sparanghelul, ardeiul gras și bulionul rezervat, apoi fierbeți, acoperit, până când legumele sunt crocante, aproximativ 4 minute. Amestecați ușor legumele albite și fierbeți până când toate legumele sunt doar fragede, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
SparanghelSparanghel
FeniculFenicul
BulionBulion
11
Serviți ragout presărat cu 1/4 cană de ierburi rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
1
* Legumele pot fi albite cu 1 zi înainte, uscate, învelite în prosoape de hârtie și păstrate în pungi de plastic resigilabile.* Bulionul infuzat poate fi preparat cu 1 zi înainte și răcit complet înainte de a fi acoperit și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate55
Revista