Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rago de legume de primăvară. O porție conține 546 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 4.74 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sparanghel, morcovi, fasole fava și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ragout De Legume De Primăvară, Ragout De Legume De Primăvară, și Rețetă De Ragut De Legume De Primăvară.
Instrucțiuni
1
Se toacă părțile de praz alb și verde pal și se spală bine într-un castron cu apă rece. Ridicați prazul din apă cu o lingură pliată și transferați-l într-o strecurătoare pentru a se scurge. Tăiați tulpinile de fenicul la culoare cu bulb și îndepărtați orice zone decolorate ale bulbului. Înjumătățiți becul pe lungime și tăiați fiecare jumătate transversal în felii groase de 1/2 inch, aruncând miezurile. Înjumătățiți sau sferturi mai mari pe lungime, lăsându-le pe cele mai mici întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Ciuperci Morel
Praz
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
2
Gatiti napii intr-o oala grea de 6 litri cu apa clocotita sarata pana cand este crocanta, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nap
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați napii cu lingura cu fante într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a opri gătitul. (Păstrați fierberea apei.) Fierbeți morcovii până când sunt fragede, aproximativ 3 minute și transferați cu lingura cu fante în apă cu gheață. Se fierbe fasolea fava până când este crocantă, aproximativ 2 minute și se transferă cu lingura cu fante în apă cu gheață. Se fierbe ușor cartofii până aproape de licitație, aproximativ 15 minute, și se scurge în strecurătoare. Clătiți sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Apă
Cartofi
Morcov
Nap
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
4
Scurgeți legumele albite și curățați ușor pielea exterioară din fasolea fava. Înjumătățiți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Legume
Cartofi
5
Gatiti ceapa, prazul si sarea si piperul dupa gust in 3 linguri de unt in oala la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă Eșalotă
Unt
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați bulion, coajă și 1/4 cană de ierburi și fierbeți, acoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Ierburi
7
Se toarnă amestecul printr-o sită fină într-un castron, apăsând pe solide. Aruncați solidele și rezervați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
8
Gatiti morelele in restul de 3 linguri de unt in oala curatata la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați vin și fierbeți până se reduce la aproximativ 1 lingură, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
10
Adăugați fenicul, sparanghelul, ardeiul gras și bulionul rezervat, apoi fierbeți, acoperit, până când legumele sunt crocante, aproximativ 4 minute. Amestecați ușor legumele albite și fierbeți până când toate legumele sunt doar fragede, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Legume
Sparanghel
Fenicul
Bulion
11
Serviți ragout presărat cu 1/4 cană de ierburi rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi
1
* Legumele pot fi albite cu 1 zi înainte, uscate, învelite în prosoape de hârtie și păstrate în pungi de plastic resigilabile.* Bulionul infuzat poate fi preparat cu 1 zi înainte și răcit complet înainte de a fi acoperit și răcit.