Rago de iepure, morcov, praz și fasole verde 6t
Rabbit, morcov, praz, și verde fasole Rago Ampercult ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 664 calorii, 85g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $6.21 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână cartofi, unt, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rago de ciuperci, fasole albă și praz 6t, Ragout de iepure cu Soppressatan și Pappardelle, și Confit de rață cu Ragou de Praz de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați grăsimea, rinichii și ficatul de la iepure, dacă este necesar. Pat iepure uscat și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul și 1/2 lingură de unt într-o oală largă de 6 litri, la foc moderat, până când spuma dispare, apoi iepure brun în 2 loturi, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați ca rumenit pe o farfurie.
Adăugați vin în oală și fierbeți 30 de secunde.
Adăugați bulion și deglazați oala prin fierbere, răzuind bucăți maro. Se toacă și se toacă usturoiul cu cimbru și sare și se amestecă în bulion cu frunze de dafin și iepure. Simmer, acoperit, 40 de minute.
În timp ce iepurele fierbe, sferturiți ceapa pe lungime, lăsând suficient miez intact pentru a menține straturile împreună. Înmuiați prazul într-un castron mare cu apă timp de 10 minute, agitând ocazional pentru a disloca orice nisip și lăsând nisipul să se scufunde în fundul vasului. Ridicați prazul din apă.
Împrăștiați ceapa, prazul, morcovii și cartofii peste și în jurul iepurelui și continuați să fierbeți, acoperite, până când iepurele și legumele sunt fragede, 40 până la 50 de minute.
Când iepurele este aproape gata, gătiți fasolea într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este fragedă, 3 până la 5 minute și scurgeți-o într-o strecurătoare.
Se amestecă fasolea în ragout, apoi se transferă iepurele și legumele cu o lingură cu fante într-un platou adânc și se păstrează la cald. Se fierbe lichidul de gătit până se reduce la aproximativ 3/4 cană și se amestecă în restul de 1/2 lingură de unt.
Se toarnă o parte din sos peste iepure și legume și se servește restul pe lateral.
Fiecare servind aproximativ 421 de calorii și 13 grame de grăsime