Rafturi prăjite de miel cu piper Malagueta și crustă Farofa
Rafturi prăjite de miel cu piper Malagueta și crustă Farofa este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 855 calorii, 44G de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ardei Malagueta îmbuteliat, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Rafturi glazurate de miel, Rafturi De Miel Cu Fasole Albă, și Rafturi asiatice de miel cu sos de susan.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți untul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți făina, amestecând, până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Ceapa pur, usturoiul, ardeii, zahărul, oțetul și 1/2 linguriță de sare într-un blender până se omogenizează, adăugând 1 până la 2 linguri de apă, dacă este necesar, pentru a facilita pur și simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Oțet
Usturoi
Ceapă
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți pur și simplu, amestecând, până se îngroașă, 3 până la 4 minute. (Nu vă faceți griji dacă amestecul devine albastru-verde; acest lucru rezultă uneori din interacțiunea oțetului și a usturoiului imatur.) Rezervați 5 linguri pur și simplu într-un castron mic (pentru acoperirea Mielului) și transferați restul într-un alt castron mic (pentru a fi servit pe lateral cu miel).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Usturoi
Miel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
6
Presărați mielul cu sarea de lingură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Sare
7
Încălziți uleiul de lingură rămas în tigaie curățată de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi miel brun 1 raft la un moment dat, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Transferați rafturile într-o tigaie mare de prăjire, aranjând cu oasele curbate în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
9
Întindeți 1 1/2 linguri malagueta pur arkulme peste o parte cărnoasă a fiecărui raft de miel, cu excepția capetelor. Se amestecă pătrunjelul în amestecul de farofa, apoi se amestecă amestecul pe miel (peste pur și pur) pentru a acoperi, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De Miel
Pătrunjel
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Miel
10
Friptură de miel până când termometrul introdus în diagonală 2 inci în centru (nu atingeți os) registre 125 f (pentru mediu-rare), 20 la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
11
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați rafturile să stea 15 minute (temperatura internă va crește la aproximativ 130 de metri cubi f).
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12
Tăiați fiecare raft în cotlet și serviți restul de pur și simplu pe lateral.
1
* Farofa poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de a amesteca pătrunjelul.* Malagueta pur aproxume poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.