Rafturi prăjite de miel cu piper Malagueta și crustă Farofa

Rafturi prăjite de miel cu piper Malagueta și crustă Farofa
Rafturi prăjite de miel cu piper Malagueta și crustă Farofa este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 855 calorii, 44G de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ardei Malagueta îmbuteliat, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Rafturi glazurate de miel, Rafturi De Miel Cu Fasole Albă, și Rafturi asiatice de miel cu sos de susan.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți untul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți făina, amestecând, până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Ceapa pur, usturoiul, ardeii, zahărul, oțetul și 1/2 linguriță de sare într-un blender până se omogenizează, adăugând 1 până la 2 linguri de apă, dacă este necesar, pentru a facilita pur și simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
OțetOțet
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți pur și simplu, amestecând, până se îngroașă, 3 până la 4 minute. (Nu vă faceți griji dacă amestecul devine albastru-verde; acest lucru rezultă uneori din interacțiunea oțetului și a usturoiului imatur.) Rezervați 5 linguri pur și simplu într-un castron mic (pentru acoperirea Mielului) și transferați restul într-un alt castron mic (pentru a fi servit pe lateral cu miel).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
UsturoiUsturoi
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
6
Presărați mielul cu sarea de lingură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
SareSare
7
Încălziți uleiul de lingură rămas în tigaie curățată de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi miel brun 1 raft la un moment dat, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați rafturile într-o tigaie mare de prăjire, aranjând cu oasele curbate în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Întindeți 1 1/2 linguri malagueta pur arkulme peste o parte cărnoasă a fiecărui raft de miel, cu excepția capetelor. Se amestecă pătrunjelul în amestecul de farofa, apoi se amestecă amestecul pe miel (peste pur și pur) pentru a acoperi, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
PătrunjelPătrunjel
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MielMiel
10
Friptură de miel până când termometrul introdus în diagonală 2 inci în centru (nu atingeți os) registre 125 f (pentru mediu-rare), 20 la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
11
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați rafturile să stea 15 minute (temperatura internă va crește la aproximativ 130 de metri cubi f).
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Tăiați fiecare raft în cotlet și serviți restul de pur și simplu pe lateral.
1
* Farofa poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de a amesteca pătrunjelul.* Malagueta pur aproxume poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista