Rafturi prăjite de miel cu piper Malagueta și crustă Farofa
Rafturi prăjite de miel cu piper Malagueta și crustă Farofa este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 855 calorii, 44G de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ardei Malagueta îmbuteliat, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Rafturi glazurate de miel, Rafturi De Miel Cu Fasole Albă, și Rafturi asiatice de miel cu sos de susan.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Încălziți untul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți făina, amestecând, până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Transferați într-un castron mic.
Ceapa pur, usturoiul, ardeii, zahărul, oțetul și 1/2 linguriță de sare într-un blender până se omogenizează, adăugând 1 până la 2 linguri de apă, dacă este necesar, pentru a facilita pur și simplu.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți pur și simplu, amestecând, până se îngroașă, 3 până la 4 minute. (Nu vă faceți griji dacă amestecul devine albastru-verde; acest lucru rezultă uneori din interacțiunea oțetului și a usturoiului imatur.) Rezervați 5 linguri pur și simplu într-un castron mic (pentru acoperirea Mielului) și transferați restul într-un alt castron mic (pentru a fi servit pe lateral cu miel).
Presărați mielul cu sarea de lingură rămasă.
Încălziți uleiul de lingură rămas în tigaie curățată de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi miel brun 1 raft la un moment dat, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute pe raft.
Transferați rafturile într-o tigaie mare de prăjire, aranjând cu oasele curbate în jos.
Întindeți 1 1/2 linguri malagueta pur arkulme peste o parte cărnoasă a fiecărui raft de miel, cu excepția capetelor. Se amestecă pătrunjelul în amestecul de farofa, apoi se amestecă amestecul pe miel (peste pur și pur) pentru a acoperi, apăsând ușor pentru a adera.
Friptură de miel până când termometrul introdus în diagonală 2 inci în centru (nu atingeți os) registre 125 f (pentru mediu-rare), 20 la 25 de minute.
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați rafturile să stea 15 minute (temperatura internă va crește la aproximativ 130 de metri cubi f).
Tăiați fiecare raft în cotlet și serviți restul de pur și simplu pe lateral.
* Farofa poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de a amesteca pătrunjelul.* Malagueta pur aproxume poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.