Rafturi glazurate de miel
Rafturi glazurate de miel ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 87G de grăsime, și un total de 1189 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,7 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, miere, miel francez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rafturi De Miel Cu Fasole Albă, Rafturi asiatice de miel cu sos de susan, și Rafturi De Miel Cu Crustă De Susan De Roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați mielul pe o foaie de copt tapetată cu folie unsă. Drapați o bucată de folie rezistentă peste oase pentru a preveni mărirea excesivă. Într-un castron mic, combinați mierea, conservele, uleiul și sucul de lămâie. Puneți deoparte 1/2 cană. Puneți jumătate din glazura rămasă peste miel.
Se fierbe 4-6 inch. de la căldură timp de 10-12 minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP), ungand o dată cu glazura rămasă.
Scoateți mielul din cuptor și acoperiți ușor cu folie.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
Periați cu glazură rezervată.