Rack-ul de miel incrustat cu fistic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 545 calorii, 31g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,66 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați pâine veche de o zi, muștar dijon, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma fisticul, puteți urma acest fel principal cu Tort Blackberry Cloud cu fistic ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Zmeură Balsamic Și Pecan Incrustate Rack De Miel, Tortillan porumb albastru incrustate Rack de miel cu hrean piure de cartofi și sparanghel Balsamic, și Raft de fistic afumat de miel.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se formează firimituri grosiere pentru a măsura aproximativ 1 1/4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Combinați pesmetul, nucile, coaja, pătrunjelul, sucul și 1/2 linguriță de sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați arpagicul, menta, muștarul și usturoiul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Presărați mielul cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați rafturi de miel; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
8
Întindeți jumătate din amestecul de muștar peste porțiunea cărnoasă a fiecărui raft de miel. Bateți cu grijă jumătate din amestecul de pesmet în amestec de muștar pe fiecare raft de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Raft De Miel
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Așezați mielul pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
10
Coaceți la 425 timp de 35 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 140 (mediu-rar) până la 155 (mediu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Așezați mielul pe platou; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
12
Lăsați să stea cu 10 minute înainte de servire (temperatura va crește cu 5 la picioare). Feliați fiecare raft în 4 bucăți (2 coaste pe bucată).