Raft de miel cu sos de muștar-șalotă
Rack de miel cu sos de muștar-șalotă este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 1717 calorii, 96G de proteine, și 140g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.5 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, vin, miel Franțuzesc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Raft de miel cu sos de muștar-șalotă, Grătar de miel cu crustă de coriandru cu ius de șalotă, și Grassfed Rack de miel cu Vinaigrette de menta-șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei până la sclipire. Condimentează mielul cu sare și piper.
Adăugați mielul în tigaie, cu grăsimea în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc bogat, aproximativ 3 minute. Întoarceți grăsimea de miel în sus și gătiți timp de 2 minute mai mult.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți raftul timp de aproximativ 20 de minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 125 pentru mediu-rar.
Transferați mielul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Aruncați grăsimea din tigaie.
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei și șalotele în tigaie și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați vinul și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Adăugați stocul și aduceți la foc mic.
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă cerealele integrale și muștarul Dijon și cimbru. Condimentează sosul cu sare și piper.
Tăiați mielul în cotlete și aranjați pe farfurii încălzite. Puneți sosul peste miel și serviți.