Rack de miel cu iaurt de castravete este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $5.94 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 882 calorii, 31g de proteine, și 80g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, mărar, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bulion de miel cu castravete și iaurt de mentă, Burgeri de curcan de miel cu sos de iaurt de castraveți, și Chile-chiftele de miel cu chimen cu iaurt și castraveți.
Instrucțiuni
1
Iaurt De Castravete
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Iaurt
2
Tapetați o strecurătoare cu un strat cvadruplu de pânză de brânză și turnați iaurtul în pânză de brânză. suspendați peste un castron mare și dați-l la frigider timp de 48 de ore, permițând umezelii să se scurgă din iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
3
Curățați și radeți castraveții pe o răzătoare de cutie. se condimentează cu 1 linguriță de sare și se atârnă într-un strat cvadruplu de pânză de brânză pentru a scurge excesul de umiditate, aproximativ 1 oră. Măsurați 1 cană de iaurt scurs și rezervați restul pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Brânză
Iaurt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie Răzătoare
4
Combinați ceașca de iaurt și castraveții scursi într-un castron mediu. se amestecă sucul de lămâie și uleiul de măsline. Radeți usturoiul pe o răzătoare de microplan în amestec și pliați în mărarul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Castravete
Ulei De Măsline
Usturoi
Iaurt
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Microplan
Bol
5
Se amestecă bine și se condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
6
Raft De Miel Prăjit
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De Miel
7
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare. condimentați Generos raftul de miel cu sare. așezați raftul în tigaie cu partea grasă în jos și căutați la foc mare până se rumenesc, 2 1/2 până la 3 minute. Întoarceți și căutați fundul timp de 1 minut. Întoarceți raftul înapoi pe partea grasă și adăugați untul, cimbru și usturoiul. Ungeți raftul cu untul timp de 2 1/2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De Miel
Unt
Usturoi
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Transferați partea de grăsime a raftului de miel până la o grătar așezată într-o foaie de copt cu margini și prăjiți-o la cuptor timp de 10 minute. Întoarceți raftul de miel, ungeți cu unt și reveniți la cuptor pentru încă 10 minute. scoateți suportul pentru miel din cuptor, întoarceți-l înapoi și ungeți încă o dată. se prăjește în cuptor timp de încă 10 până la 15 minute, până când temperatura internă ajunge la 130 de la 135 de la 135 de la F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De Miel
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
10
Lăsați raftul de miel să se odihnească timp de 10 până la 15 minute înainte de a felia. se servește cu iaurtul de castraveți și roșiile de moștenire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Heirloom Tomato
Raft De Miel
Castravete
Iaurt
11
Retipărit cu permisiunea I Love New York: Ingredients and Recipes de Daniel Humm și Will Guidara, 8013 Ten Speed PressA originar din Elveția, Daniel Humm și-a început pregătirea culinară la o vârstă fragedă și a continuat să gătească în multe dintre cele mai bune hoteluri și restaurante elvețiene. Humm a câștigat prima sa stea Michelin la vârsta de douăzeci și patru de ani ca bucătar executiv la Gasthaus zum Gupf în Alpii Elvețieni. În 2003, s-a mutat în Statele Unite și a devenit bucătar executiv la Campton din San Francisco
12
A primit patru stele de la San Francisco Chronicle. Trei ani mai târziu a devenit bucătar executiv al Eleven Madison Park.Provenind din Sleepy Hollow, New York, Will Guidara a fost cufundat în industria restaurantelor de la vârsta de treisprezece ani. Este absolvent al școlii de administrare hotelieră de la Universitatea Cornell și a urmat școala culinară din nordul Spaniei. Guidara s-a antrenat în sălile de mese din Tribeca Grill, Spago și Tabla și a deschis restaurantele de la Muzeul de Artă Modernă înainte de a deveni director general al Eleven Madion Park în 2006.Sub conducerea lui Humm și Guidara, Eleven Madison Park a primit patru stele de la New York Times, a câștigat trei stele Michelin și a primit un loc râvnit pe lista San Pellegrino a celor mai bune 50 de restaurante din lume. Restaurantul a primit, de asemenea, șase Premii James Beard, inclusiv Oustanding Chef și restaurant remarcabil în America. În 2011, Humm și Guidara au cumpărat Eleven Madison Park și, la începutul anului 2012, au continuat să deschidă spațiile de mâncare și băuturi de la Hotelul NoMad. Ei sunt, de asemenea, autorii Eleven Madison Park: The Cookbook.