Raft de miel cu crustă de rozmarin cu sos Balsamic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați un raft de miel cu crustă de rozmarin cu sos Balsamic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 553 calorii. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de măsline, pesmet, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Raft de miel cu crustă de rozmarin cu miere-reducere balsamică, Grătar de miel cu crustă de usturoi-rozmarin, și Raft de miel cu crustă de ierburi cu cartofi de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din miel.
Combinați oțetul, 2 lingurițe de rozmarin și usturoiul tocat într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați mielul în pungă și sigilați. Marinați la frigider cel puțin 6 până la 12 ore, întorcându-vă ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți mielul din pungă, rezervând marinada.
Presărați mielul cu piper.
Combinați pesmetul și 1 linguriță de rozmarin tocat și amestecați pesmetul în partea cărnoasă a mielului.
Așezați mielul, cu carnea în sus, pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a mielului, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți mielul la 450 timp de 20 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 145 (mediu-rar) sau până când mielul este dorit gradul de coacere.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați șalotă și sotati timp de 4 minute.
Adăugați vin alb și marinată rezervată și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 8 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Adăugați bulion de pui și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, până când se reduce la 1/3 cană (aproximativ 5 minute).
Combinați mierea și amidonul de porumb și adăugați la amestecul de bulion. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut, amestecândîn mod constant.
Feliați raftul în 8 cotlete.
Serviți sosul cu miel; garnisiți cu crenguțe de cimbru și struguri roșii, dacă doriți.
Notă: puteți folosi 3/4 cană bulion de pui cu conținut scăzut de sare și omiteți vinul, dacă doriți.