Raft de miel cu crustă de rozmarin cu sos Balsamic

Raft de miel cu crustă de rozmarin cu sos Balsamic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați un raft de miel cu crustă de rozmarin cu sos Balsamic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 553 calorii. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de măsline, pesmet, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Raft de miel cu crustă de rozmarin cu miere-reducere balsamică, Grătar de miel cu crustă de usturoi-rozmarin, și Raft de miel cu crustă de ierburi cu cartofi de rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
2
Combinați oțetul, 2 lingurițe de rozmarin și usturoiul tocat într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
RozmarinRozmarin
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați mielul în pungă și sigilați. Marinați la frigider cel puțin 6 până la 12 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
4
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți mielul din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
MielMiel
6
Presărați mielul cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
MielMiel
7
Combinați pesmetul și 1 linguriță de rozmarin tocat și amestecați pesmetul în partea cărnoasă a mielului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
RozmarinRozmarin
MielMiel
8
Așezați mielul, cu carnea în sus, pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a mielului, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
JeleuJeleu
OsOs
MielMiel
CarneCarne
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
9
Coaceți mielul la 450 timp de 20 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 145 (mediu-rar) sau până când mielul este dorit gradul de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați șalotă și sotati timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați vin alb și marinată rezervată și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 8 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
MarinadaMarinada
12
Adăugați bulion de pui și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, până când se reduce la 1/3 cană (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
13
Combinați mierea și amidonul de porumb și adăugați la amestecul de bulion. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut, amestecândîn mod constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BulionBulion
MiereMiere
14
Feliați raftul în 8 cotlete.
15
Serviți sosul cu miel; garnisiți cu crenguțe de cimbru și struguri roșii, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Struguri RoșiiStruguri Roșii
SosSos
MielMiel
16
Notă: puteți folosi 3/4 cană bulion de pui cu conținut scăzut de sare și omiteți vinul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuBulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
VinVin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista