Raft de miel cu crustă de rozmarin cu sos Balsamic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați un raft de miel cu crustă de rozmarin cu sos Balsamic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 553 calorii. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de măsline, pesmet, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Raft de miel cu crustă de rozmarin cu miere-reducere balsamică, Grătar de miel cu crustă de usturoi-rozmarin, și Raft de miel cu crustă de ierburi cu cartofi de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați grăsimea din miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
2
Combinați oțetul, 2 lingurițe de rozmarin și usturoiul tocat într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Rozmarin
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Adăugați mielul în pungă și sigilați. Marinați la frigider cel puțin 6 până la 12 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
4
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți mielul din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Miel
6
Presărați mielul cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Miel
7
Combinați pesmetul și 1 linguriță de rozmarin tocat și amestecați pesmetul în partea cărnoasă a mielului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Rozmarin
Miel
8
Așezați mielul, cu carnea în sus, pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a mielului, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Jeleu
Os
Miel
Carne
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
9
Coaceți mielul la 450 timp de 20 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 145 (mediu-rar) sau până când mielul este dorit gradul de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
10
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați șalotă și sotati timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați vin alb și marinată rezervată și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 8 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Marinada
12
Adăugați bulion de pui și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, până când se reduce la 1/3 cană (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
13
Combinați mierea și amidonul de porumb și adăugați la amestecul de bulion. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut, amestecândîn mod constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Bulion
Miere
14
Feliați raftul în 8 cotlete.
15
Serviți sosul cu miel; garnisiți cu crenguțe de cimbru și struguri roșii, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Struguri Roșii
Sos
Miel
16
Notă: puteți folosi 3/4 cană bulion de pui cu conținut scăzut de sare și omiteți vinul, dacă doriți.