Raft de miel cu crustă de ierburi cu cartofi de rozmarin

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Raft de miel cu crustă de ierburi cu cartofi de rozmarin ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 369 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, muștar măcinat cu piatră, miel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 47 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Raft de miel cu crustă de ierburi cu cartofi de rozmarin, Rack de miel cu crustă de afine cu cartofi de rozmarin, și Raft de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aruncați cartofii cu ulei într-o tigaie de prăjire superficială.
Între timp, combinați muștarul, 1 lingură de rozmarin, cimbru și usturoi; se întinde pe partea cărnoasă și capetele raftului de miel.
Adăugați pene de ceapă, rămânând 2 linguri rozmarin, sare și piper în cartofi; se amestecă bine. Împingeți amestecul pe marginile tigaiei; așezați suportul de miel, cu partea cărnoasă în sus, în centru.
Coaceți 22 de minute sau până când temperatura internă a mielului ajunge la 140 pentru mediu-rare.
Transferați suportul pe o placă de sculptură; cort cu folie și lăsați să stea 5 minute (temperatura va crește la 145).
Transferați amestecul de cartofi pe 4 farfurii calde.
Tăiați mielul transversal în 8 cotlete; transferați pe farfurii și serviți.