Raft de miel cu crustă de condimente
Spice-Crusted Rack de miel este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 924 calorii, 36g de proteine, și 80g de grăsime fiecare. Pentru $9.28 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oase de gât de miel cărnoase, semințe de coriandru, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cremalieră de miel, Raft de miel cu crustă de alune, și Raft de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați toate condimentele în pulbere în râșniță sau Moară.
Transferați condimentele frecați într-un castron mic.
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Adăugați oase;saut & amp; până la maro, aproximativ 10 minute.
Adăugați țelină, ceapă, usturoi, ghimbir și frunze de dafin. Reduceți căldura la mediu; saut& până când țelina este fragedă, aproximativ 5 minute.
Se amestecă în roșii și 2 linguri de condimente; se amestecă 2 minute.
Adăugați bulion, vin și mentă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți la foc mic 1 ore. Se strecoară în cratiță medie, apăsând puternic pe solide în sită. Puneți grăsimea deasupra bulionului; rezervați grăsime pentru utilizare cu miel. Se fierbe bulionul până se reduce la 1 cesti de calibru, aproximativ 25 de minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper; pus deoparte.
Periați fiecare raft de miel cu o parte din grăsimea de miel rezervată.
Presărați fiecare raft cu sare și piper; frecați fiecare cu 1 lingură de condimente.
Așezați pe foaia de copt cu margini.
Lăsați să stea la temperatura camerei 2 ore. (Sosul și mielul pot fi preparate cu 1 zi înainte. Se acoperă separat; rece. Aduceți mielul la temperatura camerei înainte de a continua.) Preîncălziți cuptorul la 400 F
Încălziți tigaia mare la foc mare. Căutați 1 raft de miel pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Reveniți la foaia de copt. Repetați cu rafturile de miel rămase. Friptura de miel până când termometrul introdus în centru înregistrează 125 de ani F pentru rare, aproximativ 25 de minute.
Tăiați mielul între oase în cotlet. Împărțiți mielul în 6 farfurii. Sos de lingură peste miel.