Spice-Crusted Rack de miel este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 924 calorii, 36g de proteine, și 80g de grăsime fiecare. Pentru $9.28 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oase de gât de miel cărnoase, semințe de coriandru, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cremalieră de miel, Raft de miel cu crustă de alune, și Raft de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați toate condimentele în pulbere în râșniță sau Moară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
2
Transferați condimentele frecați într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați oase;saut & amp; până la maro, aproximativ 10 minute.
5
Adăugați țelină, ceapă, usturoi, ghimbir și frunze de dafin. Reduceți căldura la mediu; saut& până când țelina este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
țelină
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
6
Se amestecă în roșii și 2 linguri de condimente; se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate Freca
Tomate
7
Adăugați bulion, vin și mentă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți la foc mic 1 ore. Se strecoară în cratiță medie, apăsând puternic pe solide în sită. Puneți grăsimea deasupra bulionului; rezervați grăsime pentru utilizare cu miel. Se fierbe bulionul până se reduce la 1 cesti de calibru, aproximativ 25 de minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Bulion
Sos
Miel
Mentă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
8
Periați fiecare raft de miel cu o parte din grăsimea de miel rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De Miel
Miel
9
Presărați fiecare raft cu sare și piper; frecați fiecare cu 1 lingură de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Condimente Uscate Freca
10
Așezați pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Lăsați să stea la temperatura camerei 2 ore. (Sosul și mielul pot fi preparate cu 1 zi înainte. Se acoperă separat; rece. Aduceți mielul la temperatura camerei înainte de a continua.) Preîncălziți cuptorul la 400 F
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Încălziți tigaia mare la foc mare. Căutați 1 raft de miel pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Reveniți la foaia de copt. Repetați cu rafturile de miel rămase. Friptura de miel până când termometrul introdus în centru înregistrează 125 de ani F pentru rare, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De Miel
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Termometru De Bucătărie
Tigaie
13
Reîncălziți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
14
Tăiați mielul între oase în cotlet. Împărțiți mielul în 6 farfurii. Sos de lingură peste miel.